„Tesla Cybertruck“ pateko į pirmąją avariją. Skelbiama, kas liko iš kito automobilio (Foto)  ()

„Tesla Cybertruck“ pateko į savo pirmąją avariją. Bet kitam automobiliui pasisekė mažiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmas eismo įvykis su naujuoju „Tesla“ elektriniu visureigiu „Cybertruck“ įvyko gruodžio 28 d. Palo Alte, Kalifornijoje (JAV). Į pikapą atsitrenkęs automobilis buvo smarkiai apgadintas, „Cybertruck“ nieko labai baisaus nenutiko.

Redwood City greitkelių policijos duomenimis, avarija įvyko 14.04 val. kelyje SR 35 (Skyline Boulevard į pietus nuo Page Mill Road. Automobilyje „Tesla Cybertruck“ buvo trys žmonės, į jį įsirėžė 2009 metų „Toyota Corolla“, kurį vairavo 17-metis.

Automobilis „Toyota Corolla“ SR 35 keliu neaiškiu greičiu važiavo pietų kryptimi, kai vairuotojas dėl neaiškių priežasčių pasuko į dešinę, atsitrenkė į pylimą kelkraštyje dešine automobilio puse, grįžo į važiuojamąją dalį, kirto dvigubas geltonas linijas ir susidūrė su į šiaurę važiuojančiu automobiliu.„Tesla Cybertruck“.

 

 

„Tesla“ vairuotojas patyrė nesunkius sužalojimus ir medikų pagalbos atsisakė. „Tesla Cybertruck“ nebuvo varomas autonominiu režimu. Oras įvykio vietoje buvo debesuotas ir šlapias.

Nuotraukose, paskelbetose socialiniuose tinkluose, matyti, kad „Corolla“ priekinė dalis buvo stipriai pažeista. Išsiskleidė „Cybertruck“ šoninės oro pagalvės, o bent jau vairuotojo pusėje neatrodo, kad automobilis būtų labai stipriai apgadintas.

Pareigūnai apie nelaimę buvo informuoti automatine trumpąja žinute. Būtent „Tesla“ turi funkciją, kuri automatiškai praneša pagalbos tarnyboms avarijos atveju, kai išsiskleidžia oro pagalvės. Į avariją patekęs „Cybertruck“ greičiausiai buvo paties „Tesla“ įmonės automobilis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(8)
(-4)

Komentarai ()