Valdomas PS5 valdikliu! Oficialiai pristatytas pirmasis „Sony“ automobilis (Foto, Video)  ()

„Sony Afeela“ – 4,9 metro E klasės elektrinis sedanas, kurio galia 489 arklio galių. Elektromobilio jėgainę ir važiuoklę kuria „Honda“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis „Afeela“ elektromobilis buvo pristatytas Las Vegase CES 2024 parodoje. Pirmasis „Sony“ automobilis bus pradėtas gaminti nuo 2025 m. Apie tai praneša „Carscoops“.

Tai yra galutinis „Afeela“ prototipas ir tikimasi, kad taip atrodys „Sony“ serijinis automobilis. Priminsime, kad jis kuriamas kartu su „Honda“ – tam buvo sukurta bendra įmonė „Sony Honda Mobility“.

„Sony Afeela“ yra modernizuotas E klasės sedanas, kuris konkuruos su „Tesla Model S“. Jis turi nuožulnų stogą ir aukštą langų liniją, o tarp priekinių žibintų esantis ekranas gali rodyti vaizdus. 2024 metų koncepcinis automobilis išsiskiria priekinio bamperio dizainu ir veidrodėlių buvimu (ankstesni prototipai turėjo kameras).

 

Salone vairas yra šturvalo pavidalu, o ekranas ištemptas per visą priekinio skydelio plotį. Galiniai keleiviai taip pat turi atskirus monitorius. „Afeela“ gavo naują centrinę konsolę ir du belaidžius įkroviklius išmaniesiems telefonams. „Sony“ kuria elektromobilio autopilotą.

 

Be to, pirmą kartą buvo atskleistos „Sony Afeela“ specifikacijos. „Honda“ kuria dviejų variklių visų varančiųjų ratų jėgainę, kurios galia siekia 365 kW. 91 kWh ličio jonų akumuliatorius palaiko greitą įkrovimą iki 150 kW galios.

 

Be to, naujasis „Sony Afeela“ automobilis gali būti vairuojamas su žaidimų konsolės PS5 valdikliu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(1)
(7)

Komentarai ()