Itin tvarios „Continental“ padangos „UltraContact NXT“ įvertintos aukščiausiu apdovanojimu  ()

Tarptautinio pramoninio dizaino apdovanojimų („International Design Awards“) žiuri „UltraContact NXT“ padangoms už ypatingą padangų konstrukciją skyrė aukščiausią įvertinimą „Automobilių ir transporto“ kategorijoje. O jų gamybai naudojant iki 65 procentų atsinaujinančių, perdirbtų ir „ISCC Plus“ standartą atitinkančių sertifikuotų medžiagų, „UltraContact NXT“ tapo tvariausiomis kada nors „Continental“ pagamintomis padangomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Siekėme vizualiai pristatyti tvarią padangų misiją. Tam panaudojome tūrinį trimatį raštą, kuriuo atvaizduojamas lapas – padangų žinutę ateičiai siunčiantis simbolis“, – sako Stefanas Rittwegeris, padangų kūrimo grupei vadovavęs dizaineris. Bet net ir „UltraContact NXT“ padangų dizainas yra funkcionalus: „Protektoriaus raštas yra ne tik pažangus, bet ir atspindi padangų galimybes. Tokie elementai kaip aptakūs skersiniai pjūviai ir protektoriaus blokelių kraštai be kitų funkcijų papildomai užtikrina ir mažą trintį. Tad šiose padangose dizainas ir technologijos puikiai dera.“

Naujose „Continental“ vasarinėse padangose didelė dalis atsinaujinančių, perdirbtų ir sertifikuotų medžiagų dera su maksimaliu saugumu ir našumu, o visų dydžių padangos yra įvertintos aukščiausiu ES padangų žymėjimu pasipriešinimui riedėjimui, stabdymui ant šlapios dangos ir išoriniam triukšmingumui. O jau iki 2030 metų aukščiausios kokybės padangų gamintojas siekia savo padangose naudoti daugiau nei 40 procentų atsinaujinančių ir perdirbtų medžiagų. Be to, „UltraContact NXT“ padangos yra svarbus žingsnis siekiant ambicingų tvarumo tikslų ir tampant pažangiausiu padangų gamintoju, kaip numatyta koncerno strategijos programoje „Vision 2030“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: