Skandalinga. Tai nutinka po lietaus. „Tesla Cybertruck“ aptiktas netikėtas defektas (Foto)  ()

Po lietaus ant „Tesla Cybertruck“ kėbulo plokščių atsiranda korozijos dėmių. Plieninis pikapo korpusas gamykloje nedažytas, o tik poliruotas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis „Tesla Cybertruck“ tik neseniai pradėtas gaminti, o jam jau buvo nustatytas nemalonus defektas. Įspūdingas plieninis elektromobilio kėbulas pasirodė linkęs į koroziją. Apie tai praneša „Carscoops“.

Visiškai naujų „Tesla Cybertruck“ savininkai skundžiasi, kad po ilgų liūčių ant kėbulo atsiranda rūdžių dėmių. Jie ką tik gavo savo automobilius, todėl ant kėbulo nėra jokių įbrėžimų ar kitų pažeidimų, galinčių sukelti koroziją.

Vienas iš „Tesla Cybertruck“ savininkų, susidūręs su šia problema praėjus vos dviem dienoms po automobilio įsigijimo, susisiekė su pardavėju. Ten rūdis nuvalė ir pasakė, kad reikia kėbulą poliruoti.

 

Be to, jis pažymėjo, kad automobilio eksploatavimo instrukcijoje rekomenduojama nuo „Cybertruck“ nedelsiant nuplauti nešvarumus, vabzdžius, paukščių išmatas ar reagentus, kurie žiemą barstomi keliuose.

Kaip žinia, „Tesla Cybertruck“ korpusas yra viena iš modelio „vizitinių kortelių“. Jis pagamintas iš storo plieno, kurį gamintojas vadina nerūdijančiu. Jis nėra dažomas ar padengtas apsauginiu permatomu laku, o tik poliruotas.

Beje, neseniai „Tesla Cybertruck“ pikapas nuvylė ir galios rezervu – realiomis sąlygomis jis mažesnis nei deklaruojamas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(4)
(6)

Komentarai ()