Kaune atidarys trečiąją beveik 5 mln. eurų vertės tunelinę „PRO BRO Express“ plovyklą  (2)

Švaros paslaugų grupė „PRO BRO Group“ plečia savo tunelinių „PRO BRO Express“ plovyklų tinklą ir planuoja atidaryti trečiąjį, beveik 5 mln. eurų vertės objektą Kauno mieste. Plovykla veiks vienoje iš esminių Kauno miesto arterijų – Raudondvario plente. Šiame objekte prieš tai veikė konkurentų tunelinė plovykla, o šiuo metu yra vykdoma jos renovacija. Planuojama, kad plovykla pradės rūpintis klientų automobilių švara jau balandžio mėnesį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujoji „PRO BRO Express“ plovykla turės ne tik įprastą plovimo tunelį ir siurbimo zoną, bet už papildomą kainą bus galima pasinaudoti ir automobilio vidaus valymo paslauga, kurios metu per maždaug 8 minutes švaros profesionalai išvalys automobilio saloną. Valymo metu klientai galės nemokamai vaišintis kava ar arbata. Tokio tipo plovykla jau veikia Kaune, adresu Savanorių pr. 441A.

„Siekiame, kad mūsų klientams plovyklos būtų pakeliui ir lengvai pasiekiamos. Į Raudondvario pl. 159A esančią buvusią konkurentų tunelinę plovyklą nusprendėme investuoti dėl jos ypač patogios lokacijos ir itin didelio automobilių srauto iš Kauno rajono seniūnijų. Vykdami į Kauno miestą per Raudondvario pl. važiuoja Raudondvario, Kulautuvos, Kačerginės ir Rimgaudų gyventojai. Ši lokacija ne mažiau svarbi ir gyvenantiems Kaune, kadangi ji yra visiškai greta aplinkkelio“, – pažymi Kristijonas Minelga, „PRO BRO Express“ verslo plėtros vadovas. 

[Vokietija] 2 kartus pigiau nei Lietuvoje buitinis aliejaus spaudimo presas: šaltas ir karštas spaudimas,℃ valdymas, 820W galia ir didelis našumas - ribotas kiekis („RG-312“)
6821 3

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

Planuojama, kad plovyklos atnaujinimo darbai bus užbaigti ir lankytojus priims nuo balandžio mėnesio.

„Plovykloje renovacijos metu bus įdiegtos naujausios plovimo technologijos. Tai bus antrasis objektas Kaune, kuris turės vidaus valymo saloną bei kitas, jau mūsų klientams įprastas naujųjų „PRO BRO Express“ plovyklų naudas. Šis objektas bus didžiausio pajėgumo - planuojama, kad per metus jis galės aptarnauti iki 500 tūkst. automobilių“, – sako K. Minelga.

 

Šiuo metu Lietuvoje veikia 18 tunelinių „PRO BRO Express“ plovyklų – 16 jų valdomos pagal franšizės verslo modelį. Be Lietuvos, „PRO BRO Group“ vykdo intensyvią plėtrą ir užsienio rinkose – pernai atidarė pirmąją tunelinę plovyklą Rygoje, ruošiasi plėtrai į Suomijos, Švedijos, Lenkijos, Estijos ir kitas rinkas. Iš viso per artimiausius penkerius metus planuojama atidaryti apie 100 franšizės pagrindu veikiančių tunelinių „Express“ plovyklų visoje Europoje, o prie tinklo plėtros kviečiami prisidėti įvairūs investuotojai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai (2)