To dar nesate matę! Naujasis kiniškas elektromobilis gali originaliai nusivalyti sniegą (Video)  (3)

„Nio ET9“ elektromobilyje buvo sumontuota aktyvi pneumatinė pakaba su individualiu valdymu. Tai leidžia automobiliui nusipurtyti sniegą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis „Nio ET9“ gavo naujovišką pneumatinę pakabą. Kiniškas elektromobilis išsiskiria ne tik itin sklandžiu važiavimu, bet ir gavo neįprastą funkciją – jis sugeba tiesiogine prasme nusipurtyti nuo savęs sniegą – kaip šuo! Apie tai praneša „CarNewsChina“.

Vaizdo įraše elektromobilis „Nio ET9“ buvo padengtas sniegu, tačiau jis greitai jį nusipurto. Automobilis tiesiogine prasme nusipurtė visą sniegą kaip šuo.

[Naujiena!] Kuponas+EU. Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti gausybę skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol E18 Pro“)
5242 3

Ką tik pasirodžiusios rinkoje

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

Papildomai nuolaidų kuponas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Viską lemia aktyvioji „Sky Ride“ pneumatinė pakaba galinti valdyti kiekvieną ratą atskirai. Tai leidžia „Nio ET9“ purtytis šonu kaip šuo ir nusivalyti sniegą.

 

Kitame vaizdo įraše atskleistas „Nio ET9“ pakabos minkštumas. Elektromobilis važiuoja per „gulinčius policininkus“ su šampano taurių piramide ant kapoto ir nė vienos nesudaužo.

 

Naujasis elektromobilis „Nio ET9“ yra Kinijos markės flagmanas, kurio kaina nuo 112 800 dolerių. 5,3 metro keturvietis sedanas aprūpintas 520 kW agregatu ir vienu įkrovimu gali nuvažiuoti daugiau nei 600 km.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(11)
(10)

Komentarai (3)