Naujas „Continental“ vasarinių padangų modelis įvertintas geriausiai ADAC bandymuose  ()

„Continental“ vasarinių padangų modelis „PremiumContact 7“ buvo įvertintas pirmąja vieta vasarinių padangų bandymuose, kuriuos atliko ADAC (Vokietija), ÖAMTC (Austrija) ir TCS (Šveicarija) automobilinkų klubai. Pernai „Continental“ pristatytas naujausias vasarinių padangų modelis pelnė aukščiausius balus bandymuose ant šlapios ir sausos kelio dangos, taip aplenkdamas penkiolika kitų gamintojų „215/55 R17“ dydžio modelių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Šių metų testuose „Continental“ vasarinės padangos „PremiumContact 7“ buvo geriausios tiek bandymuose ant sausos, tiek ir ant šlapios kelio dangos, ir tai lėmė aukščiausią galutinį įvertinimą“, – apibendrino testus atlikę ekspertai. Be kitų bandymų buvo atliekami ir padangų dilimo matavimai, kur šis modelis išsiskyrė itin didele rida ir mažu dilimu, o galutiniame aplinkosaugos parametrų vertinime buvo pirmame geriausius rezultatus parodžiusių padangų trečdalyje (daugiau informacijos galima rasti www.adac.de puslapyje paskelbtoje ataskaitoje).

[Vokietija] Būtinas rinkinukas pavasario darbams! Tik 53€ už akumuliatorinį „Geevorks“ pjūklą ir sekatorių. Labai ribotas kiekis
6160

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Vertinant stabdymą sausame kelyje, „PremiumContact 7“ taip pat parodė geriausius rezultatus – važiuojant 100 km/val. greičiu stabdymo kelias buvo vos 35 metrai. Važiuojant 80 km/val. greičiu, sustoti šlapiame kelyje reikėjo tik 28 metrų – antroje ir trečioje vietoje likusių padangų stabdymo kelias buvo atitinkamai beveik dviem ir trimis metrais ilgesnis. Be to, „PremiumContact 7“ padangos išsiskyrė tiksliomis valdymo savybėmis, taip pat užtikrino didelį stabilumą važiuojant maksimaliu greičiu. ADAC ekspertų vertinimu, šis padangų modelis buvo „absoliučiai saugus ir lengvai valdomas atliekant bandymus ant šlapios kelio dangos“.

 

Iš viso ADAC ir giminingos organizacijos iš Austrijos ir Šveicarijos išbandė 16 skirtingų gamintojų modelių, o „215/55 R17“ padangų dydis yra skirtas vidutinio dydžio SUV ir lengviesiems automobiliams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: