Automobilių entuziastų susitikimas „Febi Auto Show“ skelbia datą ir naują lokaciją  ()

Vasara – aktyvus metas ne tik poilsiautojams, išsiilgusiems Baltijos jūros bangų ošimo, tačiau ir auto mėgėjų bendruomenei. Renginių gausa – nuo mažesnių susibūrimų iki legendinių lenktynių Palangoje – greit užpildo pramogų kalendorių visam sezonui. Paskutinį vasaros savaitgalį „Febi Auto Show“, jau tapęs vienu laukiamiausių auto renginių, visus entuziastus kvies į naują lokaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Renginys, kurio ištakos prasidėjo dar 2021 metais Biržuose, prie apžvalgos bokšto, tuomet surinko apie 50 dalyvių su savo išskirtine technika. Organizatorių komanda, įkvėpti Biržų renginio sėkmės bei gerų atsiliepimų, kitąmet įgyvendino savo svajonę – bemaž pirmąkart tokio tipo parodą Baltijos šalyse surengti arenoje. Taigi, 2022 m. „Febi Auto Show“ ekskliuzyvinių automobilių konstruktorius ir fanus kvietė į Šiaulių areną, po kurios stogu susirinko jau virš 120 įspūdingų automobilių, o renginį aplankė iki 4000 išskirtinių automobilių fanų. 2023 m. vasarą, laikantis tos pačios koncepcijos, renginio namais tapo Panevėžys, na o šiemet renginio estafetę perima Klaipėda, kur rugpjūčio 24-tą dieną kvies visus į dar vieną didžiulį susitikimą „Švyturio“ arenoje.

Organizatoriai atskleidžia, kad pagrindinis jų kasmet organizuojamo renginio tikslas - po vienu stogu surinkti įspūdingiausius lietuviškus automobilių projektus ir suteikti jų autoriams progą parodyti savo ilgo darbo vaisius, o žiūrovams - nemokamai paganyti akis į mūsų auksarankių kūrinius. „Febi Auto Show“ metu vyksta ir diskusijos su išskirtinių automobilių autoriais, kuomet tikrai unikalių projektų autoriai pasidalina savo inspiracijos šaltiniais, fanai gali užduoti klausimų bei iš arti pamatyti tikrai išskirtinių automobilių ekspoziciją.

[Pasaulinė premjera!] Iš EU+kuponai+dovanos. Ypatingai galingos graviravimo staklės, kurios tiesiog daužo konkurentus (Video, „Mecpow X5“, „Mecpow X5 Pro“)
3613 1

Pasaulinė premjera!

Specialūs kuponai

Dovanos

Galioja iki 2024-03-31

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„Mecpow X5“ ir „Mecpow X5 Pro“ modeliai, įvairūs rinkiniai

Išsamiau

Nors į parodą atkeliauja įvairūs modeliai, skiriasi jų amžius, vienas, juos vienijantis bruožas – tai atsarginės dalys ir techniniai skysčiai. „febi“ vardas neatsitiktinai tapęs auto festivalio atributu ir neatsiejama jo dalimi. „Kasmet matome didelį susidomėjimą mūsų organizuojamu renginiu. Jo metu galime gyvai pristatyti savo prekės ženklą ir pabendrauti su auditorija.Turime platų „febi“ produkcijos naudotojų ratą automobilių remonto versle, todėl itin malonu, kad skirtinguose Lietuvos miestuose sulaukiame ne tik mėgėjų, bet ir lankytojų iš automobilių remonto servisų, kasdien montuojančių „febi“ dalis“, – pasakojo Giedrius Matulevičius, „Ferdinand Bilstein“ atstovas Baltijos šalyse.

 

Mintimis prieš renginį Klaipėdoje dalinosi ir vienas iš renginio organizatorių Egidijus Levedauskas: „Kiekvieną sezoną stengiamės renginiui surasti vis įdomesnę vietą, kuri būtų erdvi ir tiktų didesniam automanų būriui, todėl šį sezoną mūsų organizuojama paroda persikelia į Klaipėdą. Renginio „svoris“ su kiekvienu sezonu tendencingai auga, kokybės kartelė stiebiasi vis aukščiau. Džiaugiamės, kad susidomėjimas didėja, sulaukiame vis įdomesnių automobilių. Keliame sau labai aukštus tikslus, komandos įdirbis, vienas kito supratimas leidžia įnešti daugiau kokybės, kurią galite įvertinti atvykę į renginį. Nors pats renginys trunka vos gerą pusdienį, tačiau į jį sudedame nesuskaičiuojamą darbo valandų kiekį vien jį planuodami. Šį sezoną lauksime didesnio dalyvių skaičiaus. Dvi parodos ekspozicijos, renginio draugų zona, ir geras vaibas garantuotas!“, – kalbėjo apie renginį organizatorių komandos atstovas.

 

Visus, susirinkusius rugpjūčio 24-tą dieną Klaipėdos „Švyturio” Arenoje, ir šiemet stebins ne tik įspūdingais eksponatais, bet ir įvairiomis pramogomis, prizais ir dovanomis. Apie tai pridūrė ir renginio iniciatorius: „Organizuojamos parodos tikslas, parodyti žmonėms, kad Lietuvoje automobilių kultūra auga. Skoningai modifikuoti automobiliai puošia ne tik gatves, bet ir įvairių parodų erdves. Norime ir tikimės, kad šio sezono parodą pamatys dar didesnė tūkstantinė auditorija.“, – sakė E. Levedauskas

Daugiau informacijos apie artėjantį renginį rasite Facebook paskyroje „Febi Auto Show“. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: