„Tesla Model 3“ konkurentas. Elektrinis „Xiaomi SU7“ kainuos mažiau nei 70 000 JAV dolerių (Video)  ()

Šią savaitę Kinijoje pradedami priimti „Xiaomi SU7“ elektromobilio užsakymai, bendrovės firminėse parduotuvėse jis jau eksponuojamas lankytojams, o Kinijos programėlių parduotuvėse jau siūloma atsisiųsti programėlę, kad būtų galima bendrauti su pirmuoju prekės ženklo automobiliu išmaniuoju telefonu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bendrovės vadovas leido suprasti, kad pirmasis „Xiaomi“ elektromobilis nebus brangesnis nei 70 000 JAV dolerių.

Bent jau, kaip pažymi „Reuters“, generalinis direktorius Lei Junas pirmadienį sakė, kad „Xiaomi SU7“ bus „patraukliausias, lengvai valdomas ir išmanus automobilis, kurio kaina siekia iki 500 000 juanių“.

Pagal dabartinį valiutos kursą tai yra šiek tiek mažiau nei 70 000 JAV dolerių, ir tai yra pirmas kartas, kai bendrovės atstovas atvirai kalba apie naujovės kainų pozicionavimą, nors anksčiau jis užsiminė apie „Porsche“ ar „Tesla“ modelius kaip atskaitos tašką.

[Vokietija] Bent 300€ pigiau nei Lietuvoje naujausias monstras! Iki 1000W, su 2 baterijomis, 50km/h ir apžvalgininko pagyros (Video, „ENGWE X20“)
5284 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Aukščiausios klasės el. dviratis

Išsamiau

Kartu Lei Junas aiškiai vengė lyginti „Xiaomi SU7“ su pigesniu „Tesla Model 3“.

Techninės „Xiaomi SU7“ specifikacijos buvo išsamiai aprašytos dar vasarį.

Automobilis bus siūlomas su galinių ir visų varančiųjų ratų pavara, 668 arba 800 km nuvažiuojamo atstumo pagal CLTC ciklą variantais, o galingiausia modifikacija iki 100 km/val. įsibėgės per maždaug 2,78 sekundės.

 

Konkretus kainų intervalas paaiškės šį ketvirtadienį, kai prasidės oficialūs „Xiaomi SU7“ pardavimai, tačiau daugybė Kinijos elektromobilių gamintojų gali guostis tuo, kad šis naujas žaidėjas kol kas nelinkęs įsitraukti į kainų karus Kinijos rinkoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Mokslotaskas.lt
Mokslotaskas.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()