„Continental“ padangos įvertintos trimis aukščiausiais „Tire Technology International Awards 2024“ apdovanojimais  ()

Šiemet „Continental“ pelnė tris aukščiausius įvertinimus Tarptautiniuose padangų technologijų („Tire Technology International Awards“ angl.) apdovanojimuose, teikiamuose už inovacijas ir meistriškumą.


Naujos „AllSeasonContact 2“ padangos
Naujos „AllSeasonContact 2“ padangos
© Gamintojo nuotr. (Atvira licencija)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietijos aukščiausios klasės padangų gamintojas atsiėmė pagrindinį „Metų padangos“ apdovanojimą, kuriuo buvo įvertintas naujas „AllSeasonContact 2“ modelis. Kuriant jį, daugiausiai dėmesio buvo skirta visų tipų transporto priemonių poreikiams, tad naujos padangos pasižymi saugiu valdymu ir įspūdingu sukibimu bet kokiomis oro sąlygomis.

„Continental“ taip pat laimėjo „Metų aplinkosaugos“ apdovanojimą, skirtą „UltraContact NXT“ modeliui, pasižyminčiam optimaliu tvarumo, saugumo ir efektyvumo balansu.

Trečiuoju „Metų koncepcinės padangos“ apdovanojimu buvo įvertintas „Conti CityPlus“ modelis, kurio pažangios technologijos didina bendrą padangų energijos naudojimo efektyvumą net iki 10 procentų. Apdovanojimai buvo įteikti kovo 19 dieną Vokietijoje, Hanoverio parodų centre vykusiame renginyje.

„Esame įsipareigoję siekti našumo, saugumo ir tvarumo. Kadangi esame vienintelis gamintojas, šiemet laimėjęs tris apdovanojimus, tai yra labai svarus mūsų didelės inovacijų reikšmės pripažinimas. Tai taip pat liudija, kad darome dar daugiau tam, kad tikrai suprastume ir patenkintume savo klientų poreikius, – atsiimdamas apdovanojimą sakė Edwinas Goudswaardas, „Continental Tyres“ Tyrimų ir plėtros padalinio vadovas. – Mes visi labai didžiuojamės ir sveikinu visą komandą su šiuo išskirtiniu pasiekimu. Sunkiai dirbome kasdien, kad mobilumas būtų saugesnis, ekonomiškesnis ir tvaresnis.“

[Vokietija+Kuponas!] Bent 100€ pigiau nei Lietuvoje. Naujausias rinkos lyderio 3D spausdintuvas, žavintis apžvalgininkus - „nuostabus! Išėmei iš dėžės ir naudojiesi“ (Video, „Creality K1C“)
2477 2

Puiki kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausias vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvų

Išsamiau

Tarptautiniais padangų technologijų apdovanojimais už inovacijas ir meistriškumą įvertinami naujausi padangų pramonės pasiekimai, už juos balsuoja daugiau nei 25 pramonės profesionalų komisija. „Continental“ antrus metus iš eilės laimėjo „Metų padangos“ ir „Metų aplinkosaugos pasiekimo / Padangų konstrukcijos“ apdovanojimus.

„AllSeasonContact 2“ – patikimos visasezonės padangos visiems automobiliams

Įtikinamos savybės žiemą, dinamiškas valdymas, trumpas stabdymas šlapiame kelyje, mažas triukšmingumas ir didelė rida – taip nepriklausomi padangų bandytojai apibūdina visasezones „AllSeasonContact 2“ padangas. Palyginti su ankstesniu modeliu, buvo žymiai padidinta rida ir sumažintas pasipriešinimas riedėjimui be įtakos saugumui, tad naujas modelis užtikrina dar geresnį valdymą sausame kelyje, trumpesnį stabdymą šlapiame ir sausame kelyje – tokios eksploatacinės savybės yra efektyvus sprendimas visiems sezonams visų tipų automobiliams.

 

„UltraContact NXT“ yra tvariausios lengvųjų automobilių padangos

Naujose „UltraContact NXT“ padangose „Continental“ naudoja itin daug tvarių medžiagų – jų sudėtyje yra iki 65 procentų atsinaujinančių, perdirbtų ir masės balanso sertifikuotų medžiagų, tad šiose serijinėse padangose apjungiama didelė tvarių medžiagų dalis su maksimaliu saugumu ir našumu. Šiandien tai yra tvariausios lengvųjų automobilių padangos rinkoje, o visi „UltraContact NXT“ dydžiai buvo įvertinti aukščiausia ES padangų žymėjimo „A“ reikšme pasipriešinimui riedėjimui, stabdymui šlapiame kelyje ir išoriniam triukšmingumui.

 

Koncepcinės „Conti CityPlus“ padangos pasižymi itin dideliu energijos naudojimo efektyvumu mieste

Dėl efektyvių ir tvarių technologijų ir medžiagų „Continental“ padangos pasižymi dideliu energijos naudojimo efektyvumu. Pavyzdžiui, koncepcinės „Conti CityPlus“ padangos padidina bendrą automobilio padangų energijos naudojimo efektyvumą net iki 10 procentų, o tai reiškia mažesnę automobilių su vidaus degimo varikliais CO2 emisiją ir didesnį elektromobilių nuvažiuojamą atstumą. To pasiekti pavyko optimizavus padangų savybes mieste kai dažnai sustojama ir pajudama, tad tai lengviesiems automobiliams gali padidinti nuvažiuojamą atstumą iki trijų procentų, o elektromobiliai 100 km sunaudoja maždaug 0,6 kWh mažiau energijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: