Naujiena iš Mini: Clubman Bond Street  (1)

Specialaus leidimo Mini Clubman Bond Street buvo pristatytas dar prieš viešą debiutą Ženevos automobilių parodoje. Clubman Bond Street pavadinimas yra aliuzija į garsią apsipirkinėjimo gatvę Londono mieste.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visi Mini Clubman Bond Street bus nudažyti juoda spalva, su skirtingos spalvos stogu, dangčio juostomis. Automobilį puoš 17 colių skersmens ratlankiais. Viduje naujoji versija gaus juodos odos sportines sėdynes, oda padengtą prietaisų skydą ir chromuotas apdailos detales. 

Jau standartinėje versijoje bus klimato kontrolė, Bluetooth prieiga telefonui, sportinis vairas ir specialus salono apšvietimo paketas. Šio modelio gamyba prasidės kovo mėnesį, bet deja bus gaminama tik ribotą laiko tarpą.

Bus siūlomi keturi variklių pasirinkimai: du benzininiai ir du dyzeliai. Galingiausias dyzelis 2,0 litro variantas pasieks 144 AG, o tuo tarpu benzininis 1,6 litro variklis su turbina pasieks 184 AG. Standartiškai bus montuojama šešių greičių mechaninė pavarų dėžė, tačiau papildomai primokėjus, bus galima įsigyti ir automatinę pavarų dėžę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
Autoriai: Nikas Lemeška
(4)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: