Vidutinio greičio matuokliai Lietuvoje: vairuotojų reakcija ir tolesnė jų plėtra

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2015-08-08 19:38
"Kiekvienam norinčiam nebus įmanoma pamatyti, kur automobiliu važiavo jo draugas ar draugė" - tikrai taip, betkam iš gatvės nepavyks, bet kad neusveiks per "švogerius"... Taip, galima svaičioti apie "didesnį gėrį" ir pan, bet duomenų saugumu girtis reikėtų mažiausiai. Kol kas negirdėti net kiek ilgai juos saugos, kas tvarkys, audituos ir pan., o jau BAUSIM!.
MindaugasV85 2015-08-08 19:57
Tai gal išvis vairavimo mokyklas uždarom: yra gi baudos - išmoks ir taip! Ir visi skundžiasi, kad blogai gyvenam. Atsilupeliai kažkokie...
SPeed_FANat1c 2015-08-08 21:42
jetus, noriu as ir vaziuoju kokiai masinai is paskos visa laika, tai taip pat privatumo pazeidimas, nes zinau visa kelia kur ta masina buna? skirtumas tik kad as tuo metu zinosiu viena o ne visas. cia manau teisinasi tie kurie nori virsyt ta greiti. Bet siaip pirma tegu padaro gerus kelius, kad galetu leistinu greiciu daug greiciau vaziuot, pvz nuo vln iki klp turetu padaryt kelia kaip vokietijoj - su neribojamu greiciu, kad galetum kaip zmogus pavaziuot o ne miegot ant 130. 130 tik pavojinga atrodo kai yra didelis eismo srautas, kai sninga, lyja (del duobiu, akvalanavimo), o siaip sauleta diena ir kai ner eismo tai ten 150 kaip nieko gali vaziuot, dar aisku nuo masinos, padangu priklauso.
Stipa 2015-08-09 00:40
Na šiaip tai taip, pirma turėtų kelius sutvarkyti. Mūsų autostrada tai tragedija kažkokia, esu priverstas pastoviai važiuoti antra juosta, nes tos provėžos taip baisiai tampo auto, kad vieną kartą vos nuo kelio nenusviedė. Aišku iš galo skubančius labiau visada praleidžiu pasitraukdamas į pirmą juostą, ne taip kai kaikurie autostradoj antra juosta "lekia" 100 ir nesitraukia. Neribojamo greičio juosta taipogi būtų gera įdėja, vistiek tik viennas kitas sau tegali leisti tokiom didelėm sąnaudom važinėtis.
sloggi 2015-08-09 06:17
Kaip kokia tema nepatinka apie naujas technologijas taip atsiras kasnors apie privatuma verkiantis, man idomu kiek is tu runkeliu ismaniuose turi prisirase visokios velniavos(appu) katrie naudoja privacia to zmogaus info. Vieta kur jis prisijungia, kontaktine info ir t.t. Niekam jus esat neidomus, kam idomu kur jus vazinejat? Matau tame tik papildoma pliusa is tokios sistemos, vagystes atveju galima butu fiksuot kur masina pagal numerius ar dar kazka.
Creatium 2015-08-09 11:00
Prieš savaitę mačiau, kad berods Vilniuje autostradoje, ties išvažiavimu nuo Gariūnų pusės, stato tokį matavimo prietaisą. Tai buvo virš autostrados esanti metalinė konstrukcija su primontuotomis kameromis. Arba čia dėl kelių mokesčio arba greičio matavimo prietaisas, arba abu viename.
Shinigami 2015-08-09 21:28
Va todėl ir riboje greitį, kad netampytu. O tu vis tiek kaip d..... spaudi iki dugno ir rėki kad tau gerai vairuojąs nors ir tampo.
immortallt 2015-08-10 08:43
Norite autostrados kaip Vokietijoje? Pirma reiktų 8 kartus didesnio gyventojų tankio, tada gal reiktų nustoti trečdaliui populiacijos pilti kontrabandinį kurą? Ar šiaip manot keliai iš oro atsiranda?
sub 2015-08-10 11:51
Mokėkit mokesčius sąžiningai, nesipilkit kontrabandinio kuro, kelkit Lietuvos vairuotojų kultūrą, gal ir Lietuva taps Vokietija. Anie, greičio mėgėjai iš kaimų, kaip koks mindozaV85, nori kuro kainų kaip Venesueloje, taisyklių kaip kokioj trečio pasaulio šalį, kur tų taisyklių nėra iš vis, kelių kokybės kaip Vokietijoje. O patys, aš čia noriu padrąskyti mašina, kodėl bl tokie lievi keliai ir greitis ribojamas, ne kaip Vokietijoje Kai mažiau avarijų darysit, kai mažiau baudų gausit ir šiaip kai išmoksite važiuoti normaliai, ekonomiškai - tada gal ir bus geresni ir platesni keliai Lietuvoje. Lenktynininkai didieji, be saugos lankų.