Marsaeigis žvaigždžių karams? Primena šarvuotį, sumontuota speciali laboratorija, turbūt pasirodys net ir TV ekranuose (Video)  ()

Šį mėnesį Floridoje įsikūrusio Kenedžio vardo kosmodromo pramogų parke buvo pristatyta keista transporto priemonė – Marso planetos tyrimams skirtas marsaeigis. Tiesa, šis šarvuotą transporterį primenantis automobilis niekuomet neskris į Marsą – jis sukurtas pramoginiais ir švietėjiškais tikslais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-05-22 Marsaeigis žvaigždžių karams? Primena šarvuotį, sumontuota speciali laboratorija, turbūt pasirodys net ir TV ekranuose (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Parodinį, tačiau važiuoti galintį sunkvežimį Marso planetai sukūrė toje pačioje Floridoje dirbanti nedidelė Parker Brothers Concepts kompanija.

Jos specializacija – unikalių transporto priemonių gamyba kino industrijos užsakymu, rašo trucker.lt.

Teigiama, kad šis triašis sunkvežimis gali visai padoriai važiuoti ir įveikti gana sudėtingas kliūtis.

Automobilį varo šeši elektros varikliai, energiją gaunantys iš po grindimis sumontuotos elektros baterijos.

Teigiama, kad automobilio viduje sumontuota speciali laboratorija. Na o daugiau nei metro diametro ratai sukurti taip, kad marsaeigis galėtų be vargo riedėti akmenuotu paviršiumi.

Tikėtina, kad šį sunkvežimį bus galima pamatyti TV ekranuose – leidinys Business Insider užsiminė, kad jį iš kosmodromo pramoginio parko nuomosis kanalas Discovery savo laidai Mythbusters.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(9)
(0)
(9)

Komentarai ()