Buvęs trijų didžiausių Amerikos automobilių kompanijų vadovas rėžė atvirai: „Tesla yra pasmerkta“ ir štai kodėl (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2020-05-12 13:37
taigi atstovai rupinasi butent aptarnavimu. aptarnavimas irgi vartotoju labai pageidaujamas dalykas. ypac kai gamina kazkur vienoje salyje, o vartotojas visiskai kitoje salyje ir net negali iki gamintojo nuvaziuot. jam tada pasirinkimas - oficialus aptarnavimas ar kazkokie turginiai-garaziniai... tu cia is to maisai isvis kazkoki homogenini suda savo komentare. Tesla pvz kazkiek rupinasi klientais - bet tai daro visiskai kitaip. pvz teikia lengvatas isikraut elektra. bet deda skersa ant gedimu... o kiti gamintojai ne nekencia Teslos - bet tiesiog nepastebejo - kol i ju rinkos dali nepradejo kesintis. o kai biski sumazejo rinkos dalis - nu tai velgi pastebejo ne Tesla, o tik kazkokius elementus - pvz distancini softo atnaujinima ir pan. tokias smulkmenans tepastebi - kuriu patys neteikia - bet is kuriu galima pasipelnyt. cia kova del kokiu 10% rinkos tevyksta. na aisku ji pleciasi bet letai ir prognozuojamai. va ir viskas. na gal dar ten pavydi gamyklu tiesioginiai valdytojai kapitalizacijos mastu. nes akcijos laisvai plaukioja bet to tikrai nepavydi akciju vadytojai - kurie nekeistu manau net kokio BMW akciju i Teslos, nes jos tikrai pervertintos cia su tuo diedu sutikciau. ten tik iracionali viltis jas palaiko - kad nesugrius visiskai... ju verte yra kazkokia - nu pvz jei tas Teslos gamyklas i metalo lauza priduot - kazka gi gautum uz akcija
Arunas1948 2020-05-12 14:54
Turejau imones 30 procentu akciju, po kiek laiko suzinojau kad neturiu, pasirodo galima,gyriausiu kad esu milijonierius, Musko akcininkai irgi galvoja kad milijonieriai.
vanduo4 2020-05-13 01:26
Ar tu sugebi mintis reikšti tiksliai, o ne abstrakčiai. Technologijos yra mokslo pasaulis, o ne fantazijų pasaulis. jeigu nori kad kiti tave suprastų, pirmiausiai turi išmokti reikšti mintis logiškai ir aiškiai. Sėkmės. P.s. jeigu logika tau svetima - gali man skirtų komentarų nerašyt, neturiu tam laiko. ------------------- Hmm. Netgi įdomu, koks turi būti žmogaus mąstymas, jeigu tu jam sakai jog tau neaišku apie ką jis kalba, jis tvirtina jog jis labai aiškiai kalba. Čia yra pyzdiec. Nupirk man dramblį. Aš suprantu, bet nupirk man dramblį. Tai va ir sakau, nupirk man dramblį.
kukulis4 2020-05-13 07:06
Go nachui, idijote Tu esi durnas, normalios diskusijos vesti nesugebi, kritikuoji asmeni, o ne nuomone, tai man su tavim ne pakeliui. Nx sita paklode pritriedei? As net neskaitysiu iki galo
vanduo4 2020-05-13 07:08
Vadinasi aš esu teisus. Su logika tu nedraugauji. Beje tu taip pat kritikuoji asmenį, o ne nгomonę. Kaltini mane susigalvotom tiesom, bet taip ir nesugebi paaiškinti kuo aš kaltas?!!!