Niekada negerkite to lėktuve. Stiuardesė išdavė paslaptį, kokio gėrimo reikia vengti  ()

Vietoj to galite pasirinkti vandenį buteliuose arba sultis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kiekviename lėktuve keleiviams siūlomas vanduo – jo galima įsigyti skrydžio metu, tačiau kaina dažnai būna per didelė. Siekdami sutaupyti, daugelis žmonių nusprendžia tiesiog užpildyti savo butelį vandeniu iš čiaupo lėktuve.

Skrydžio palydovė Selina Bedding paragino keleivius skrydžio metu būtinai gerti, tačiau pabrėžė, kad gerti vandenį iš lėktuvo čiaupo yra pavojinga sveikatai.

„Kiekvienam keleiviui, kad ir kaip dažnai skristumėte – atsitiktinai, sezoniškai ar artimiausiu metu planuojate skristi pirmą kartą – noriu pasakyti: niekada lėktuve negerkite vandens iš čiaupo tualete. Daugelis tyrimų parodė, kad šio vandens gėrimas yra nehigieniškas. Galbūt jau matėte atitinkamą ženklą, nes daugumoje lėktuvų jis yra. Galite manyti, kad tai tik būdas paskatinti jus nusipirkti gėrimo. Bet iš tikrųjų tai yra jūsų pačių sveikatos labui,“ – „Express.co.uk“ sakė ji.

Vietoj to galite pasirinkti vandenį buteliuose arba sultis. Leidinys pažymi, kad, remiantis „Lufthansa“ atliktu tyrimu, mėgstamiausias tiek skrydžio palydovų, tiek keleivių gėrimas lėktuve yra pomidorų sultys. Taip yra todėl, kad žemas slėgis ir oro sausumas keičia skrydžio metu skonio receptorius, o pomidorų sulčių, kurių sudėtyje yra umami, skonis tokiomis sąlygomis tampa malonesnis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(3)
(25)

Komentarai ()