Vitaminas С ir „alkio dieta“ gydo net agresyvų vėžį? Naujas ir netikėtas mokslininkų tyrimas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mindaugas.vaitiekūnas 2020-05-20 20:24
Jei trumpai, tai reikia dietos, kuri padėtų sumažinti feritino lygį ir reikia didelių vitamino C dozių. Googlas "pagal default'ą" padeda tik padidinti feritinino lygį, o norint jį sumažinti, teks informacijos ieškoti "giliau". Priminsiu, kad „Accelerated Evolution Biotechnologies“ . Įdomu kaip jiems sekasi. Na o praradusiems viltį žmonėms priminsiu, kad vėžio gydymui teigiamą poveikį daro Lietuvoje nelegaliais laikomi tokie preparatai kaip kanapių aliejus ir tam tikros rūšies grybai. Na ir žinoma mums įprasti grybai (legalūs) taip pat pasižymi priešvėžinėmis savybėmis. Ir kaip sakė Stano, 50% sėkmės priklauso nuo jūsų emocinės būsenos.
mixed 2020-05-20 22:53
Kur gi ne kanapes gydo prajuokinai. Kanapes naudojamos kad palengvinti simptomus gydimo, apetitui gerinti, bet ne gydimui..
punktyras 2020-05-21 07:07
Šie metai dar nesibaigė, ir netgi dar neįpusėjo. Oi, tik nereikia viltį praradusiems žmonėms siūlyti visokių po ranka pasitaikiusių priemonių. Straipsnyje rašoma, kokiems vėžio atvejams tokia terapija (pasninkavimo ir askorbo rūgšties) gali padėti ir paaiškinta, kokiu mechanizmu. Bent kiek žymesnėmis priešvėžinėmis savybėmis įprasti grybai nepasižymi, ir didesnis šansas išgyventi, gydantis įprastais metodais. Todėl reikia, negaištant laiko, kreiptis į ligoninę, o ne grybauti (visomis prasmėmis). Nuotaika gera, aišku, padeda.
mindaugas.vaitiekūnas 2020-05-21 07:11
Na tau nepasižymi, bet yra žmonių, kuriems pasižymi https://www.etaplius.lt/vyrai-turetu-su ... zio-rizika
punktyras 2020-05-21 10:49
Nepastebėjau, kad būtų rašoma, kad grybai gydo vėžį.
mindaugas.vaitiekūnas 2020-05-21 18:13
, matomai tavo žinios iš tos "heiterių serijos". Yra nemažai mokslinių tyrimų šia tema.
AAA000 2020-05-22 00:15
perskaiciau staipsni manau idemiai. niekur neraso kad gydo. tik pristabdo vezio eiga. ir tik tam tikrais atvejais - kai atitinka tam tikros salygos - kurias kaip minimum reikia prasitirt individualiu atveju. bet cia visiskai joks ne gydymas - o kovojimas su pasekmem. nu atrado dalini kompleksini nuodijimo poveiki - sveikinu, kad aplamai kompleksinius poveikius pradejo nors kazkiek moksliskai taikyt... ir tik 2 komponentu - cia gi pats primityviausias lygis... nors siokia tokia biski pazanga bezdzioniu medicinoj suprasciau jei uztikrintai zino bent kokiu 50%+ visu tarplasteliniu vezio mechanizmu ir visiems jiems sugeba REALIU METU pritaikyt irodyta moksliskai kompleksini nuodijimo poveiki - tada gal ir butu panasiau jau i gydymo metoda. dabar per anksti dar dziaugtis. nes cia bus "simptomine bukle pagerejo" bet vistiek pacientas numire. tik ne nuo sito vezys aplamai neteisingai ivardijamas kaip liga. tai ne liga, o tiesiog daugialastelines kolonijos darbo organizacijos valdymo sutrikimas. vieninga lasteliu kolonijos centralizacija issiderina i maziausiai dvi konkuruojancias. va tokius terminus manau reiketu naudot. tvarkyt reikia butent tarplastelini valdyma. ten tirt, tirt, ir dar iki apsisikimo viska tirt ir tikrint... ir kist kuo daugiau visuomenes lesu. - o cia metodas bezdzioniskas - isnuodyt nepageidaujamus konkurentus ir palikt kazkokiai nebevaldomai savieigai (numirt)... vel bus globaline euforizmo pakilimo banga kokiu nors pusglusiu dietininku ir zoliaedziu fanatiku... nors cia nieko idomaus paciame gydyme neatrado... cia tik eilinis budas - kaip "labiau taisyklingiau" numirt uz kitus budus nu galbut priletintas... bet net sito neirode normaliai...