Mirtis per 30 ms. Kaip atrodė „Titan“ sprogimas. Internete masiškai plinta žiaurūs vaizdai (Video)  (5)

Penki žmonės, buvę povandeniniame laive „Titan“, žuvo po katastrofiško slėginio sprogimo, pranešė JAV pakrančių apsaugos tarnyba.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-23 Mirtis per 30 ms. Kaip atrodė „Titan“ sprogimas. Internete masiškai plinta žiaurūs vaizdai (Video)  (5)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pareigūnai pridūrė, kad įgula greičiausiai žuvo akimirksniu.

Nors kai kurie gelbėtojai vis dar ieško nuolaužų, kad atkurtų paskutines laivo akimirkas, socialiniuose tinkluose žaibiškai plinta vaizdo įrašai kuriuoe pademonstruojama, kaip atrodo slėginis sprogimas (implosion).

Viename iš klipų – sename „YouTube“ vaizdo įraše, matyti traukinio cisterna, kuri dėl slėgio subliūkšta – matyti, kad sprogimas įvyksta šokiruojančiai greitai.

Dauguma šių vaizdo įrašų buvo paskelbti „TikTok“, kur jie sulaukė didelio susidomėjimo. Kaip rašo „New York Post“, viename iš jų matyti laivas, panašus į karinį povandeninį laivą, kuris staiga sudraskomas didžiulio slėgio – nepaliekant nieko, tik oro burbuliukus ir skeveldras.

 

Kitame panašiame vaizdo įraše matyti, kaip „OceanGate“ „Titan“ neria jūros dugno link, kai staiga sutraiškomas kaip skardinė.

Vaizdo įrašo antraštėje sakoma: „Korpusas iš karto įkaitintų orą povandeniniame sluoksnyje iki saulės temperatūros paviršiaus, o visa tai įvyktų per maždaug 30 milisekundžių“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(5)
(30)

Komentarai (5)