Pagaliau sulaukėme – „GoPro“ pristatė pirmąjį savo droną „Karma“ (Video)  (4)

„GoPro“ fanai laukė naujojo drono „Karma“ pristatymo nuo 2015 m. gruodžio, kai kompanija paskelbė, kad kuria naują produktą. Dar daugiau kalbų sulaukė „GoPro“ sprendimas nukelti „Karma“ pristatymą iš vasaros į vėlyvą rudenį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2016-10-25 Pagaliau sulaukėme – „GoPro“ pristatė pirmąjį savo droną „Karma“ (Video)  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„GoPro“ vadovas Nicholas Woodmanas naująjį „Karma“ pristatė pompastiškame renginyje, sukvietęs šimtus verslo pasaulio ir žiniasklaidos atstovų.

„Labai didžiuojamės galėdami pristatyti „Karma“. Tai – daug daugiau negu paprastas bepilotis. Naująjį produktą naudoti labai paprasta, todėl net pradedantieji netruks suprasti jo subtilybes. Ir visa tai tik už 799 JAV dolerių“, – sakė N. Woodmanas.

Woodmano teigimu, „Karma“ išpildo kompanijos pažadą – gražiausias ir svarbiausias gyvenimo akimirkas užfiksuoti kokybiškai ir paprastai.

„Hero5“ automatiškai nuotraukas sukels į vartotojo „GoPro Plus“ paskyrą, todėl kadrus bus lengva retušuoti ir jais dalintis.

„Karma“ yra sulankstomas, todėl užima mažai vietos ir telpa mažame dėkle. Į komplektą įeina nuotolinio valdymo pultas. Visos drono detalės keičiamos.

Funkcinių elementų jame nedaug – du kreiptukai skrydžio kontrolei ir trys mygtukai, įskaitant nuotolinio valdymo pulto įjungimo/išjungimo ir drono sugrąžinimo į išvykimo tašką komandos mygtukus.

Kiti nustatymai atliekami naudojant 5 colių jutiklinį ekraną. Baterija leidžia jam veikti iki 4 valandų. Didžiausias drono greitis – 15 m/s (54 km/h), skrydžio diapazonas lygus 1 km.

„GoPro Karma“ gali dirbti su kameromis „Hero5 Black“, „Hero5 Session“ ir „Hero4 Black/Silver“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Robotika.lt
Robotika.lt
(10)
(2)
(8)

Komentarai (4)