Neplanuotai lėktuvai leidžiasi dėl įvairių priežasčių - šio skrydžio keleiviai pasakoja šlykščią istoriją, o ant žemės laukė greitoji  ()

„Transavia“ oro linijų lėktuvas į Gran Kanarijos salą buvo priverstas neplanuotai nusileisti Portugalijai priklausančioje Faro saloje. Neplanuoto nusileidimo priežastis oficialiai medicininė, tačiau keleiviai pasakoja labai šlykščią istoriją.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-06-02 Neplanuotai lėktuvai leidžiasi dėl įvairių priežasčių - šio skrydžio keleiviai pasakoja šlykščią istoriją, o ant žemės laukė greitoji  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Keliems keleiviams pasidarė bloga nuo nepakeliamo tvaiko salone, rašo „Fox News“. Ši situacija kilo dėl nenusipraususio vyro salone. Nuo vyro sklido toks blogas kvapas, kad tik lėktuvui pakilus iš Nyderlandų žmonės salone pradėjo vemti.

Belgas keleivis Pietas van Hautas teigė, kad vyras kvepėjo lyg būtų nesiprausęs keletą savaičių. „Keletui keleivių aplinkui pasidarė bloga ir jie pradėjo vemti“, – tvirtino P. van

Hautas Orlaivio darbuotojai bandė išlaikyti nemalonų kvapą skleidusį vyrą lėktuvo tualete, kol pilotas nukreipė skrydį į kitą oro uostą. Lėktuvas nusileido Faro saloje, kur vyras buvo pašalintas iš lėktuvo ir jį pasitiko medikai.

„Transavia“ oro linijos išplatino pranešimą, kad neplanuotas nusileidimas įvyko dėl medicininių priežasčių. „Lėktuvas buvo nukreiptas dėl medicininių priežasčių, tačiau tiesa, kad vyras nekvepėjo maloniai“, – rašoma aviakompanijos pranešime. Kokios medicininės priežastys buvo aviakompanija nepaaiškino.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(6)
(12)
(-6)

Komentarai ()