Galbūt dabar bus sulaukta teisingumo: Europos žmogaus teisių teismas užregistravo Nyderlandų ieškinį prieš Rusiją dėl numušto MH17 lainerio

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

UTF16 2020-07-18 13:22
Nežinau, Arūnai, ar čia turi būti kažkoks argumentas, bet toks draugiškas patarimas ateičiai: kai rašot komentarus, pagalvokit apie žmones, kurie juos skaitys. Aš suprantu, kad jums atrodo, kad jūs kažką žinot, ko nežino kiti. Tai pasidalinkit ta informacija, kam ją slėpti? Iš šono jūsų komentaras atrodo kaip nei į tvorą, nei į mietą. Kuo čia apskritai dėta Amerika? Taigi Amerika yra už tūkstančių kilometrų nuo įvykio vietos. Koks jai interesas slėpti tokios svarbos informaciją ir dar nuo sąjungininkų? Nemanot, kad tokiu atveju būtų tarptautinio lygio skandalas? Ir išvis – Amerika čia kaip perkūnas iš giedro dangaus. Nežinau, ką jūs asmeniškai turit prieš tą šalį ir ką ji jums padarė, bet čia galėjot įrašyti tiek Kiniją, tiek Šiaurės Korėją, būtų lygiai tokio paties lygio „sąmokslas“. O negali būti taip, kad viską labai gerai žino Rusija?
punktyras 2020-07-18 15:19
Norint, kad trolio neliktų, geriau jo nemaitinti, nekreipti dėmesio, nedemonstruoti jo keliamų emocijų. Kaip sakoma, nesiginčyk su kvailiu, nes jei nusileisi iki jo lygio, jis įveiks tave patirtimi
vanduo4 2020-07-18 17:07
Lėktuvas buvo numuštas ne ukrainos teritorijoje, o separatistų okupuotoje teritorijoje. Tai separatistai už tai turi atsakyti, o paskui taikyti tavo regresą.
eXpo 2020-07-18 17:34
Kaip galima pateikt ieskini rusu okupuotoje teritorijoje, kuri nera niekieno pripazinta? Ir kodel ukraina turi atsakyti uz okupantus? Cia kaip lenkai turetu atsakyti uz ww2 degintus zydus, ir tik po to teistis su vokieciais.
dainius.tamošaitis 2020-07-18 18:37
Turetu ir ukrajina dali prisijimtu del ivikio galejo oro erdvia uzdaryti virst tos teritorijos,
kionig 2020-07-18 18:46
Galėjo matuška rosija neduoti beždžionėms BUK'o komplekso.. Galėjo, galėjo.. Oj daug ko galėjo putka nedaryti.. Taip kad dabar tamystai nereikėtų mokėti už komentarų rašymą.
Dario 2020-07-18 19:02
Punktyras, pataisyk jei klystu tu lygtais adminas, buk geras, istrink ta aruna, jis čia visai neisipaiso, rašo visiškas nesamones ir teršia eterį, čia visi mes pasikandziojam biski, gindamai savo nuomonę, bet turim ribas, tokie kaip arunas ju misija kelti betvarkę, tiesiog čia rimtas web saitas, atmetus kelis kinijos turgelius vistiek daug mokslinių straipsiu, įdomių komentarų iš žmonių kurie supranta ką šneka, bet jis čia visiškai jau atsibodo visiems. Nenoriu garsiai jo įžeidinėti bet kad jam negerai su psichika čia tai faktas, šitoks negatyvumas pas žmogų.
kionig 2020-07-18 19:07
Tau turbūt ne tik kad smegenys atrofavosi, bet ir Žirinovskis jas išplovė.. Koks skirtumas. Jeigu beždžionės iš tavo kiemo atsivežę BUK'ą paleistų raketas ir numuštų lėktuvą, atsakytum tu neva? Nes iš tavo kiemo jas būtų paleidę? Ar tie, kas paleido tas raketas, ir tie, kas toms beždžionėms jas davė?
dainius.tamošaitis 2020-07-18 22:16
normali salis uzdaro oro erdvia kur vyksta karinis konfliktas.
kionig 2020-07-18 22:51
Normali šalis neokupuoja kitos valstybės teritorijų.. Normali šalis nekuria trolių fabrikų ir nemerkia beprotiškų pinigų į propagandą.. Dar tęsti?
Marius.brn 2020-07-18 23:25
Nereikia maitinti trolio - pritariu. Kitaip tariant, jei pradesime drausti reikstis mintims kurios neatitinka kitu (deja, kad ir kokios), tai is esmes krentam iki to pacio sovietinio mentaliteto. Geriausiai vengti
vitalijus.lapėnas 2020-07-19 07:55
Kodėl visi apsėsti teisingumo paieškomis, jei įvelta Rusija? Kodėl taip pat atkakliai nenarstomi atvejai ir neieškoma teisybė, kur įsivėlusios vakarų šalys? JAV įvedė sankcijas tarptautinio karo tribunolo komisijai, kuri turi tirti JAV nusikaltimus žmogiškumui Irake, Afganistane ir kitur. Išžudytų civilių skaičius tūkstančiais kartų didesnis už MH17, bet mes tylim. Kodėl Lietuva, kuri yra pataloginė teisybės ieškotoja, atsirenka tik jai reikalingą tiesą?
dainius.tamošaitis 2020-07-19 11:45
O kaip pagal tave usa ji ir daug saliu uzpuole bet ji ne rusija tai nesiskaito?
zhaltees 2020-07-19 15:25
Galima kaltinti ka tik nori, bet pateisinumo kad isskirtinai rusiska prieslektuvine technika numusineja civilius lektuvus buti negali. Nesvarbu ar ji buvo valdoma rusu ar nerusu kariu. Jos ten but isvis neturejo, vadinasi arba ji ten buvo su Rusijos palaiminimu arba rusai visiskai neturi supratimo kur jiems priklausanti ginkluote vazineja. Kita karta gali buti ir rusiskas banduolinis uztaisas "netyciom" pakliuves i partizanu/sukileliu rankas.
menten 2020-07-19 19:44
Čia yra ne tik taisyklių, kurios iš esmės apibrėžia tik diskutavimo etiką, bet ir kokybės klausimas. Tegul plokščiažemininkai/ antivakseriai pabando savo "teorijas" išdėstyti čia: https://www.physicsforums.com/ https://forum.facmedicine.com/ bus užblokuoti be jokių klausimų, nors formaliai etikos ribų neperžengė. Problema, kad kartais atrodo, jog antivakseriai šiame forume net dominuoja. Yra skirtumas tarp "turėti kitokią nuomonę" ir tyčia skleisti dezinformaciją, sąmoningai žinant, kad tai melas (pvz. JAV numušė MH17 ar panašiai). Niekas nebūtų patenkintas apšmeištas, tai nėra tiesiog kitokia politinė nuomonė. Kalbant apie atskirus veikėjus - jie naudojasi laisve kalbėti bile ką, bet jokios atsakomybės už tai neprisiima. Laisvė yra ir atsakomybė.
kionig 2020-07-20 22:22
?
HardAxe 2020-07-20 22:56
šiaip trolinis straipnis. Skirtas tik trolius pašerti. Apie kokį galima teisingumą kalbėti? Kiek yra rusijos nusikaltėlių, kuriem paskelbta tarptautinė paieška? Ir kiek jų realiai pagauta? Kad ir Vasario 13 byla, ar Medininkų?
dainius.tamošaitis 2020-07-21 12:31
Taip numusti civilini lektuviu yra negerai , bet jai ukrajina butiu uzdarus oro erdvia niekas nebutiu numustas.
Hmz 2020-07-21 13:16
Vien dėl ginkluoto konflikto uždarinėti oro erdvę nėra reikalo. Iki MH17 numušimo buvo žinoma, kad separai turi nešiojamus priešlėktuvinius kompleksus, kurių pasiekiamas aukštis nedidelis - kaip sykis dėl šios priežasties leidžiamas skrydžių aukštis buvo pakeltas iki 10 km.
Ar_as? 2020-07-21 13:36
O jei tavo tėtis būtų vieną kartą pasisaugojęs, mes neskaitytume šito komentaro. Ar tai reiškia, kad kaltė už šią, mus ištikusią nelaimę, krenta ant tavo tėčio galvos? Ar gal senelis ir močiutė? O kaip proseneliai? Tas amžinas iškreiptas homosovietikus mąstymas: gavai į snukį, nes ne ten vaikščiojai, išžagino, nes sijonas per trumpas...