[Žinios trumpai] Nerealus triukas, kuriam ruoštasi 10 metų – du pilotai apsikeis lėktuvais 4,2 km aukštyje: visas procesas bus filmuojamas tiesiogiai (Video)  ()

Ateinantį mėnesį laukia beprotiškas triukas ore – viskas bus transliuojama tiesiogiai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-19 [Žinios trumpai] Nerealus triukas, kuriam ruoštasi 10 metų – du pilotai apsikeis lėktuvais 4,2 km aukštyje: visas procesas bus filmuojamas tiesiogiai (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

2022 m. balandžio 25 d. du pilotai, Luke'as Aikinsas ir Andy'is Farringtonas, iššoks iš savo vienviečių lėktuvų ir bandys apsikeisti lėktuvais, kol jie smigs link Žemės, paskelbė savo svetainėje energetinių gėrimų kompanija „Red Bull“.

Tokie drąsūs bandymai „Red Bull“ nėra svetimi. Įmonė didžiuojasi galėdama remti nuotykių ieškotojus, kurie nori pasiekti ypatingų žygdarbių. Nesvarbu, ar tai būtų lėktuvų skraidymas tuneliuose, ar šokinėjimas į ugnikalnį, „Red Bull“ remia šiuos drąsuolius, o kitą mėnesį laukia dar vienas efektingas triukas.

„Red Bull“ tinklalapyje teigiama, kad orlaivių apsikeitimo ore triukas jau kuriamas 10 metų. Abu pilotai turi didelę parašiutininkų ir skraidymo šiais aparatais patirtį.

Po kiek daugiau nei mėnesio pilotai pakils iš aerodromo Arizonoje ir, kai jų lėktuvai pasieks 14 000 pėdų aukštį (4200 m) ir 225 km/h greitį, abu pilotai iššoks iš savo orlaivių, palikdami lėktuvus smigti nosimis žemyn link žemės.

 

Kritimo metu pilotai bandys pasiekti vienas kito orlaivį, įsėsti ir atgauti savo lėktuvų kontrolę, prieš jiems atsitrenkiant į žemę.

Triukas truks vos dvi minutes, bet visą bandymą galėsite stebėti tiesiogiai per „Hulu“.

Čia galite pažiūrėti būsimo triuko anonsą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()