[Žinios trumpai] Ukrainiečių belaisvių apklausos šokiruoja rusus: „Toks jausmas, kad ne jis mūsų nelaisvėje, o mes jo nelaisvėje ir tai vyksta visame fronte“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Jausmas, kad esame jo nelaisvėje“ – Ukrainos kariai  sukelia košmarus rusų užpuolikams, net ir būdami nelaisvėje.

DLR kovotojai skundžiasi, kad net ir laikomi nelaisvėje, Ukrainos kariškiai elgiasi oriai ir drąsiai, nebijodami Rusijos kariuomenės. Vienas iš samdinių, turinčių pulkininko laipsnį, Rusijos Federacijos propagandistams pasakojo, kad vykstant nelaisvėje esančių Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karių tardymams, susidaro toks įspūdis, kad būtent tardytojas yra į Ukrainos kariškių nelaisvėje, o ne atvirkščiai.

Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

„Buvo ir tokių: tu su juo bendrauji – ir toks jausmas, kad ne jis mūsų, o mes jo nelaisvėje. Drąsus, nejaučia skausmo, nieko“, – kalbėjo Rusijos samdinys.

Anksčiau internete buvo patalpintas vaizdo įrašas iš Ukrainos kariškių, gynusių Mariupolį ir „Azovstal“, apklausų. „Azovo“ kovotojai vaizdo įraše elgėsi oriai ir ramiai, atmesdami Rusijos propagandistų provokacijas.

 

Primename, kad gegužės pabaigoje Rusijos propagandistai paskelbė vaizdo įrašą su į nelaisvę patekusiu Ukrainos kariu iš Azovo, Vladislavu Dutchaku (šaukinys Docentas). Pokalbio metu propagandistai bandė provokuoti kariškį, tačiau jų planas žlugo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(86)
(2)
(84)

Komentarai ()