Verta pažiūrėti! Naujausias Tomo Cruise filmas apie naikintuvus – tikrovė, patvirtino pats TOPGUN instruktorius ir gynybos ekspertas. Paaiškino, už ką pilotams duodama 5 USD bauda (Video)  ()

Tomas Cruise sugrįžta į ekranus su filmu „Asas Maverikas“ („Top Gun: Maverick“), tai 1986 m. kino hito „Asai“ („Top Gun“) tęsinys. Kariniai filmai dažnai yra efektingas šou, kuriame derinami istoriniai faktai ir įspūdingi vaizdai su specialiaisiais efektais ir kaskadininkų triukais. Ar šis filmas tikrai atspindi tai, kas vyksta elitinėje skraidymo mokykloje?


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-09 Verta pažiūrėti! Naujausias Tomo Cruise filmas apie naikintuvus – tikrovė, patvirtino pats TOPGUN instruktorius ir gynybos ekspertas. Paaiškino, už ką pilotams duodama 5 USD bauda (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vadas Guy Snodgrass, gynybos ekspertas, kuris iš tikrųjų dirba TOPGUN instruktoriumi, vaizdo įraše sako, kad filmo skraidymo scenos yra tikroviškos. Taip pat priduria, kad „jaučiasi kaltas dėl to, kad šį filmą žiūrėjo keliasdešimt kartų“, nes jam labai patinka skraidymo scenos. Kai yra darbe, vadas filmo cituoti negali, nes ir dabartiniams, ir buvusiems TOPGUN instruktoriams, pasakiusiems, pavyzdžiui, „Ko man reikia? Man reikia greičio!“, iškart skiriama 5 USD bauda.

1986-aisiais pasirodęs filmas „Asai“ („Top Gun“) tapo tikru savo laikmečio kino hitu, iki šių dienų išlaikančiu aukštas populiarumo pozicijas. Istorija apie maištingą prestižinės mokyklos auklėtinį, meistriškai valdantį naikintuvus bei netikėtai pamilstantį ugdymo įstaigos dėstytoją, į kino sales priviliojo milijonus žiūrovų visame pasaulyje. Tuo metu kylančia kino žvaigžde laikytas aktorius Tom Cruise tapo geidžiamiausiu Holivudo jaunuoliu, o „Asai“ iki šiol laikomas vienu geriausių aktoriaus vaidmenų, leidusių jo karjerai iššauti aukštyn.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(6)
(0)

Komentarai ()