Krymo autoservisas, atsisakęs aptarnauti rusų kariškius, sulaukė žiauraus susidorojimo: „tai pasitarnaus kaip gera pamoka“  (1)

Serviso Krasnogvardeisky rajone darbuotojai atsisakė pakeisti ratą sunkvežimiui „KamAZ“, ant kurio kėbulo buvo Z simbolis. Po to okupacinė valdžia atliko „patikrinimą“ autoservise ir pavadino tai „nelegaliu objektu“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-20 Krymo autoservisas, atsisakęs aptarnauti rusų kariškius, sulaukė žiauraus susidorojimo: „tai pasitarnaus kaip gera pamoka“  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Krymo okupacinė valdžia reikalauja nugriauti autoservisą, kuris prieš savaitę atsisakė aptarnauti Rusijos kariuomenę. Tai liudija viešai paskelbtas vadinamosios Krasnogvardeisky kaimo gyvenvietės administracijos sprendimas.

Rusijos agentūra „RIA Novosti“, remdamasi vadinamuoju „Krymo Respublikos valstybės tarybos“ pranešėju Vladimiru Konstantinovu, praneša, kad po incidento buvo atliktas „patikrinimas“ servise Vidnoje kaime, Krasnogvadeisky rajone, ir „nustatė“, kad autoservisas neva pastatytas nelegaliai.

„Byla su serviso savininku, kuris atsisakė padėti mūsų kariams, baigėsi. Patikrinus paaiškėjo, kad autoservisas yra neteisėtas statinys“, – komentavo Konstantinovas.

Anot jo, serviso savininkas Vilenas Seitosmanovas įpareigotas degalinę nugriauti per 14 darbo dienų, kitu atveju prasidės teismo procesas. Tai neva turėtų „pasitarnauti kaip gera pamoka“ Krymo verslininkui.

 

Be to, „Valstybės tarybos pirmininkas“ pagrasino Seitosmanovui, kad šis „nėra Rusijos pusėje“.

„Jis gali nemylėti mūsų vyriausybės – nebūsite verčiamas būti malonus, bet turėsite ją gerbti“, – sakė pirmininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(25)
(-23)

Komentarai (1)