[Žinios trumpai] Rusijoje kilo didžiulis skandalas dėl „patriotinės“ akcijos Dagestane: Putino kariuomenė – skerdimui varoma avių banda (Video)  ()

Rusijoje kilo didžiulis skandalas dėl „patriotinių“ veiksmų, nes Dagestano žemės ūkio ministerija vienos tokios akcijos metu nesąmoningai užsiminė apie tai, kas iš tikrųjų yra Rusijos Federacijos okupacinė kariuomenė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skandalingas vaizdo įrašas Rusijos departamento „Telegram“ kanale išbuvo tik kelias valandas, po to jis buvo ištrintas. Tačiau per tą laiką jis pasklido internete, praneša „Ukraine 365“.

Dagestano ministerija parodė vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip galvijai genami į vasaros ganyklą pagal patriotinę putinisto Olego Gazmanovo dainą „Pirmyn, Rusija“. Vaizdo įraše užfiksuota šimtai avių su užrašu „Z“ ant nugarų. Dabar internautai aktyviai diskutuoja, kas čia buvo: arba labai geras patrolinimas iš Dagestano pusės, arba tiesiog organizatorių kvailumas. Dauguma linkę galvoti, kad čia antras variantas. Tuo pačiu metu visi pripažįsta, kad tai labai simboliška. „Avių banda varoma į skerdyklą – geriau pavaizduoti Putino „specialiosios operacijos“ neįmanoma“, – rašo komentatoriai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(143)
(1)
(142)

Komentarai ()