Bus ir ketvirtasis! Ukrainiečiai vos per tris dienas įvykdė „Nacionalinių Bayraktarų“ planą – surinko šimtamilijoninę sumą, ir dar pridėjo viršaus  (1)

Ukrainiečių laidų vedėjas, visuomenės veikėjas ir savanoris Serhiy Pritula, savo 41-ojo gimtadienio dieną atidaręs lėšų rinkimo akciją didelio masto projektui „Nacionalinis Bayraktaras“ – turkiškų atakos bepiločių orlaivių pirkimui Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms, sakė, kad ukrainiečiai per tris dienas įvykdė ir net viršijo planą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ukrainiečiai! Per 7 dienas reikėjo surinkti 500 milijonų grivinų (16 mln. eurų) už 3 „Bayraktarus“. Per tris dienas – 600 milijonų grivinų (20 mln. eurų) – gaunasi 4 „Bayraktarai“! Dėkoju visiems prisijungusiems prie „Nacionalinio Bayraktaro“ projekto! Tai tikrai buvo projektas, kuris suvienijo visus, nepaisant amžiaus, lyties ar religijos! Myliu jus visus ir didžiuojuosi galėdamas kvėpuoti tuo pačiu oru su jumis! Mūsų komanda išvyko paruošti jums dar solidesnės istorijos“, – rašė Pritula.

Savo „Facebook“ puslapyje Prytula paskelbė vaizdo žinutę, kurioje pabrėžė, kad ukrainiečiai yra frazės „mes galime padaryti bet ką“ sinonimas.

Pažymėtina, kad labdaros fondas „Serhiy Prytula“ skirs lėšų keturiems bepiločiams orlaiviams įsigyti, kurie bus skirti Ukrainos gynėjų oro pajėgoms.

„Nacionalinio Bayraktaro“ projektą paskatinto lietuvių rodomas pavyzdys, kai buvo surinkti 5 mln. eurų vienam „Bayraktar TB2“ įsigyti ir padovanorti jį Ukrainai.

 

Lėšų rinkimo kampanija „Nacionalinis Bayraktaras“, kurią inicijavo televizijos atstovas ir politikas Serhiy Prytula, pirminis galutinis tikslas buvo surinkti – 15 mln. USD arba 500 mln. grivinų, už kuriuos gautųsi 3 turkiški dronai „Bayraktar TB2“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(0)
(41)

Komentarai (1)