[Žinios trumpai] Rusijos gyventojai šokiruoti: Kursko srityje perspėja apie bombardavimus ir ką daryti, kai jie prasidės  ()

Kursko srities gyvenviečių vietiniuose poskyriuose pasirodo vadinamųjų „atmintinių“ apie tai, kaip civiliai gyventojai turėtų elgtis apšaudymo metu. Atrodo, nėra abejonių, kad vyks puolimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusams patariama „atsižvelgiant į dabartinę padėtį“ apklijuoti namų ir ūkinių pastatų langus permatoma juosta, taip pat paruošti slėptuves ir sutvarkyti rūsius.

Komentaruose prie įspėjimų pasienio gyvenviečių gyventojai rašo, kad jų rūsiai jau seniai virto pelkėmis: juose pilna pelėsio, drėgmės, vabzdžių ir jų neįmanoma greitai išvalyti.

„Mes patys gyvename Sevske, ir čia taip pat blogai, todėl sakau ne šiaip sau. Atleiskite, bet ar veikia įspėjimo sistema ir kas už ją atsakingas… Gerai, užklijuokite langus lipnia juosta. Ir stogą apklijuokite lipnia juosta, apie tai niekas nepagalvojo“, – rašo rusai.

Kitas Rusijos piliečių tipas – abejojantys ir nesuprantantys, kad vyksta karas, – reikalauja paaiškinti, iš kur tinklaraščių administratoriai gavo informaciją apie artėjantį apšaudymą.

 

 

Beje, oficialiai nė viena Kursko srities miesto taryba, išskyrus Gluškovsko rajoną, nėra paskelbusi atmintinės, kaip elgtis karo metu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(21)
(0)
(21)

Komentarai ()