[Žinios trumpai] Rusijos įsibrovėliai „įsilaužė“ į butą Chersone ir patys paskelbė nuotrauką, ką ten darė  ()

Tai pirmieji rusai nuo 2022 metų vasario 24 dienos, džiugiais veidais pozuojantys Ukrainos vėliavos fone.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putino armija pasaulio bendruomenei parodė dar vieną karo nusikaltimo įrodymą. Laikinai okupuotame Chersone rusų kariai įsiveržė į civilių butą ir susiorganizavo sau „linksmas atostogas“. Greičiausiai, po šio „apsilankymo“ iš buto tradiciškai dingo buitinė technika, daiktai, buities reikmenys ir net tualetas.

Okupantų šventės akimirkas  skelbia „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

„Išvaduotojai“ pasidarė bendrą nuotrauką svetimoje virtuvėje, joje matoma, kad jie atidžiai tikrino šeimininkų, kurie buvo priversti bėgti nuo rusų, atsargas. Ant stalo puodukai ir neatidaryta konservų skardinė, pjaustymo lenta, ant kurios, ko gero, nekviesti svečiai pjaustė ukrainiečių paliktus gaminius. Ant kito stalo – atidarytas raugintų agurkų stiklainis. Vieno iš okupantų rankoje butelis alkoholio.

Šventinio šėlsmo sukūryje įsibrovėliai nepastebėjo esančios už jų nugarų Ukrainos vėliavos. Panašu, kad tai pirmieji rusai nuo 2022 metų vasario 24 dienos, džiugiais veidais pozuojantys Ukrainos vėliavos fone. Ir vėl įsibrovėliai visam pasauliui parodė, kaip jų „laukė“ taikūs ukrainiečiai, kurių jie atvyko „gelbėti“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(19)
(-4)

Komentarai ()