Vizų klausimas kaip reikalas įsiutino V. Solovjovą - atvirai grasina Baltijos šalims: „ruoškitės branduoliniam smūgiui. Degsite visi, degs visas NATO!“ (Video)  (3)

Anot propagandisto, Berlynas, Paryžius, Londonas ir Briuselis degs nuo Rusijos raketų smūgių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija gali panaudoti branduolinį ginklą prieš Baltijos šalis ir Šiaurės Atlanto Aljansą, reaguodama į „nacių politiką“ rusų atžvilgiu. Tokį pareiškimą savo autorinės laidos eteryje išsakė rusų propagandistas Vladimiras Solovjovas.

Visų pirma, žurnalistas emocingai komentavo Baltijos šalių iniciatyvą uždrausti išduoti bet kokias vizas šalies agresorės piliečiams.

Solovjovas Latviją, Lietuvą ir Estiją pavadino „išnykusiais baltais“ ir „naciais“, kurie taip pat bando uždrausti rusams kalbėti jų kalba. Šiame kontekste propagandistas taip pat pagrasino, kad Rusijos Federacija Ukrainos pavyzdžiu gali įvesti savo reguliariąsias karines pajėgas „rusakalbių gyventojų“ apsaugai.

„Jūs pažeidžiate etninių mažumų teises. Dabar siųsime karius rusakalbių gyventojų apsaugai. Ar Berlynas, Paryžius, Londonas ir Briuselis pasiruošę degti nuo mūsų raketų smūgių? O jei reikės, nuo taktinių priemonių panaudojimo  - branduolinių ginklų? Ar Amerika bus pasirengusi stoti į mūšį dėl Baltijos, kuri savo nacių siautulyje pažeidžia rusakalbių teises?“ – laidos eteryje grasinimais pratrūko Vladimiras Solovjovas.

 

Propagandistas taip pat teigė, kad Rusija gali pradėti branduolinius smūgius JAV, reaguodama į NATO sąjungininkų veiksmus prieš rusakalbius Europos piliečius. Be to, anot Solovjovo, atviro konflikto su Šiaurės Atlanto aljansu atveju Rusijos Federacija naudos kitokio tipo ginklus.

 

„Mums jų velniškai negaila. Karas ten jau vyks strateginio ir taktinio branduolinio ginklo lygmeniu. Ar jie tikrai to nori? Ar jie nori mus šitaip erzinti? NATO bus pasirengusi pradėti branduolinį karą dėl Baltijos šalių idiotizmo?“ – laidos eteryje pridūrė Solovjovas.

Be to, propagandistas piktinosi, kad Latvija oficialiai pripažino Rusiją terorizmą remiančia šalimi . Anot jo, Valstybės Dūma, reaguodama, turėtų konfiskuoti kaimyninės valstybės turtą ir atjungti ją nuo elektros tiekimo iš Rusijos Federacijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(20)
(-19)

Komentarai (3)