[Žinios trumpai] Neįtikėtina - patys okupantai labai bijo rugpjūčio 24 d.: su baime skelbia, kas tuomet vyks (Video)  ()

Rašistas tiki Ukrainos ginkluotųjų pajėgų jėgomis ir mano, kad, jei jos rugpjūčio 24 d. pradės kontrpuolimą, iš jo dalinio „nieko neliks“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausioji žvalgybos direkcija perėmė dar vieną Rusijos kario pokalbį telefonu. Okupantas kalbėjo mamai, kad labai bijo rugpjūčio 24 d. Būtent šią dieną Ukrainos ginkluotosios pajėgos tariamai pradės „didelio masto puolimą“ visoje fronto linijoje.

Pokalbis telefonu buvo paskelbtas oficialiame GUR portale.

 

Pokalbyje su motina užpuolikas sakė, kad Nepriklausomybės dieną Ukrainos gynėjai, galbūt, planuoja surengti įsibrovėlių „demonstracinę egzekuciją“.

Motina atsakė, kad karinė vadovybė neturėtų leisti taip nutikti ir kad viskas bus gerai.

Toks atsakymas okupanto nenuramino, jis pastebėjo, kad RF ginkluotųjų pajėgų gretose trūksta žmonių. Rašistas, apskritai, abejoja, ar jam pavyks gyvam grįžti į tėvynę. Kaip pavyzdį jis pateikė Ukrainoje jau žuvusio rašisto žodžius, sakiusio, kad namo niekas gyvas negrįš. Dėl didelio žmonių trūkumo brigados vadas ketina visus kontraktininkus karius palikti Ukrainoje trečiai kadencijai.

 

Rašistas tiki Ukrainos ginkluotųjų pajėgų jėgomis ir mano, kad, jei jos rugpjūčio 24 d. pradės kontrpuolimą, iš jo dalinio „nieko neliks“.

Tuo pačiu metu pasirodė informacija, kad jau rugpjūčio 20 d. prie Ukrainos sienos atvyks 29 ešelonai su S-300 sistemoms.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(0)
(23)

Komentarai ()