Kryme galingi sprogimai ir šį kartą tikrai ne Ukraina! Smogė galinga priešlaivinė raketa „Onyx“ - jau aišku, kas ją paleido (Video)  ()

„Kažkas nutiko. Odesoje ir regione nuskambėjo pavojaus signalas. Sutapimas? Suprantu, kad kare viskas įmanoma, bet karma yra karma“, - teigė Serhijus Bračiukas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugpjūčio 28-osios vakarą okupuotame pusiasalyje vėl įvyko sprogimų serija. Apie 18:43 val. vietos gyventojai išgirdo detonaciją netoli Fiolento kyšulio.

Po pusvalandžio Rusijos žiniasklaidoje pasirodė informacija apie Kryme nukritusią priešlaivinę raketą „Onyx“, kurią paleido patys įsibrovėliai.

Odesos karinės administracijos vadovass Serhijus Bračiukas patvirtino sprogimą pusiasalyje, pripažindamas, kad šį kartą kažkas nepavyko patiems įsibrovėliams:

„Kažkas nutiko. Odesoje ir regione nuskambėjo pavojaus signalas. Sutapimas? Suprantu, kad kare viskas įmanoma, bet karma yra karma“.

 

Krymo gyventojai socialiniuose tinkluose taip pat rašė apie sprogimus prie Fiolento kyšulio.

Pasak vadinamojo Sevastopolio „gubernatoriaus“ Michailo Razvožajevo, mieste suveikė oro gynybos sistema. „Preliminariais duomenimis, prie Chersono kyšulio virš jūros buvo numuštas UAV. Situacija visiškai kontroliuojama“, – tikina okupantas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(139)
(6)
(133)

Komentarai ()