[Žinios trumpai] „Iškritęs“ pro ligoninės langą žuvo „Lukoil“ valdybos pirmininkas – tai jau antras toks atvejis per kelis mėnesius  ()

Pasak Rusijos žiniasklaidos, didžiausios Rusijos privačios naftos bendrovės „Lukoil“ valdybos pirmininkas mirė ketvirtadienį iškritęs iš Maskvos ligoninės lango.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

67 metų Ravilis Maganovas „iškrito“ iš Centrinės klinikinės ligoninės šeštojo aukšto lango, nurodė policijos šaltiniai, kuriuos cituoja RBC naujienų svetainė.

Ligoninė, žinoma kaip „Kremliaus klinika“ dėl pacientų iš Rusijos politinio ir verslo elito gydymo, patvirtino Maganovo žūtį valstybinei naujienų agentūrai RIA Novosti, bet neatskleidė jo mirties aplinkybių.

Maganovas yra antras aukščiausias „Lukoil“ vadovas, pastaraisiais mėnesiais miręs paslaptingomis aplinkybėmis.

Rusijos policija pradėjo baudžiamąją bylą po buvusio „Lukoil“ vadovo Aleksandro Subotino mirties gegužės pradžioje.

Antra pagal dydį Rusijos naftos bendrovė „Lukoil“ buvo viena iš kelių šalies korporacijų, kurios kovo pradžioje atvirai ragino nutraukti šalies invaziją į Ukrainą.

 

„Mes pasisakome už neatidėliotiną ginkluoto konflikto nutraukimą ir deramai remiame jo sprendimą derybų procese bei diplomatinėmis priemonėmis“, – rašoma „Lukoil“ laiške akcininkams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(2)
(9)

Komentarai ()