[Žinios trumpai] Ždanovas atskleidė, kuo iš tikro ypatingi vokiečių „Leopard 2“ tankai - „pamenate video su alaus bokalu ant vamzdžio galo?“ (Video)  ()

„Leopard 2“ galios ir svorio santykis yra vienas geriausių pasaulyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak karybos eksperto Olego Ždanovo, trečiosios versijos vokiečių „Leopard 2“ tankai patenka į geriausių pasaulio tankų penketuką.

„Leopard 2“ yra gana geras tankas, labai rimta mašina. Iš viso yra septynios jo atnaujinimo versijos. Pagrindinė versija yra ketvirta. A7 versija yra pati moderniausia, bet brangi ir jų nedaug. Tačiau yra ketvirtoji versija, kuri yra labiausiai paplitusi. Šis tankas pasižymi tikslumu ir geru išgyvenamumu. Įgula bus apsaugota, jei sviedinys atsitrenks į tanką. Taip pat greitošauda ir pabūklo stabilizavimo lygiu“, – „Leopard 2“ savybes vardino Ždanovas.

Ekspertas pastebėjo, kad „Leopard 2“ galios ir svorio santykis yra vienas geriausių pasaulyje. Jis negailėjo gerų žodžių ir tanko taiklumui bei tikslumui.

„Pamenate garsųjį vaizdo įrašą, kuriame rodoma, kaip „Leopard 2“ važinėja po poligoną su bokalu alaus ant pabūklo? Vokiečiai tai padarė pirmieji“, pabrėžė Ždanovas.

 

Štai minėtas vaizdo įrašas su „Leopard 2“ ir alaus bokalu:

Su alumi „Leopard 2“ pasirodo nuo 1:32, bet verta pamatyti ir kitus filmuko vaizdus. Geras pabūklo stabilizavimas padeda tankui šaudyti greitai ir tiksliai, net kai jis juda per raižytą vietovę.

(47)
(0)
(47)

Komentarai ()