[Žinios trumpai] Beprotiška, kas vyksta pas rusus! Prasidėjo totali Stalino taktika – Rusija dislokuoja sraigtasparnius, kad sugaudytų dezertyrus  ()

Anot Ukrainos, Rusija okupuotame Ukrainos Chersono regione dislokavo sraigtasparnius ir ginklus, siekdama sugaudyti savo pozicijas palikusius karius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas penktadienio popietę socialiniame tinkle „Facebook“ rašė, kad „dideli nuostoliai ir nenoras kovoti“ prisidėjo prie okupuojančių Rusijos karių „moralinės ir psichologinės būklės“ pablogėjimo. Armijoje taip pat daugėja dezertyrų.

„Laikinai užimtoje Chersono srities teritorijoje, Babenkivkos antrosios gyvenvietės rajone, priešas turėjo dislokuoti sraigtasparnius ir ginklus bėglių paieškai ir grąžinimui į kovines pozicijas“, – rašoma pranešime.

Be to, per Kalančaką laikinai okupuoto Krymo kryptimi buvo pastebėtas intensyvus neginkluotų Rusijos karių judėjimas. Kalančakas taip pat yra Chersono srityje, kur šiuo metu vyksta Ukrainos kontrpuolimas.

 

Ukrainos ataskaita, jei pasitvirtins, suteikia naujų įžvalgų apie karių, kovojančių už Rusiją kare, būklę. Buvo keletas požymių, kad šių karių kovingumas kritęs, įskaitant sekmadienį JK žvalgybos naujieną, kurioje teigiama, kad Rusijos kariai Ukrainoje patiria „moralės ir drausmės problemų“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(0)
(80)

Komentarai ()