[Žinios trumpai] „Generolai nebegali sustabdyti savo kareivių - jie sustoja tik tada, kai baigiasi benzinas“  ()

Geras laimikis mainų fondui: Ukrainos ginkluotosios pajėgos Charkivo srityje sučiupo nemažai aukšto rango Rusijos karininkų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastaruoju metu „antroji armija pasaulyje“ demonstruoja daugybę rekordų. Vienas iš jų – greičiausio bėgimo nuo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Ukrainos rytuose rekordas. Tačiau ne visi Rusijos Federacijos okupantai gali pasigirti strateginiu mąstymu ir tvirtomis kojomis.

Kaip rašo „Die Welt“, remdamasi savo šaltiniais Ukrainos armijoje, Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms Charkivo srityje pavyko sučiupti nemažai aukšto rango Rusijos karininkų. Jie geras laimikis mainų fondui.

Leidinio teigimu, pastarosiomis dienomis sugautų rusų skaičius viršijo šimtus. Vakaruose visas dėmesys vėl nukreiptas į karą Ukrainoje. Jie stebisi, kaip greitai žlugo rusų gynyba, o kariai tiesiog bėga. Dėl šios priežasties Ukrainos ginkluotosios pajėgos išlaisvino kai kurias gyvenvietes be kovų.

 

„Generolai nebegali sustabdyti savo karių. Jie sustoja tik tada, kai baigiasi benzinas“, - „Die Welt“ komentavo šaltinis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(0)
(77)

Komentarai ()