[Žinios trumpai] Neįtikėtina: Azerbaidžanas užpuolė Rusijos kariuomenę ir FSB, užfiksuota sunaikinta technika (foto)  (2)

Azerbaidžanas, stebėdamas Rusijos kariuomenės agoniją Ukrainoje, vis ryžtingiau elgiasi išlaisvindamas okupuotą Karabacho teritoriją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Azerbaidžano kariuomenės daliniai užpuolė Rusijos armijos dislokacijos punktą Gegarkunike, sumušdami Rusijos Federacinės Asamblėjos pozicijas. Nukentėjo ir Rusijos FSB pajėgų dislokavimo taškas. 

Remiantis gauta informacija, punktas buvo atakuotas naktį, o personalas buvo priverstas skubiai palikti dislokacijos vietą.

Nuotraukas publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Į apšaudymo vietą atvykę žurnalistai užfiksavo padarytą didelę žalą pastatams ir įrangai. Azerbaidžano valdžia oficialių pareiškimų šiuo klausimu nepateikė.

Paskelbtose nuotraukose matyti rusiškos transporto priemonės su išdaužtais langais, pažymėtomis Rusijos FSB ir rusiškais valstybiniais numeriais. Patalpų, kuriose buvo dislokuotos Rusijos specialiosios tarnybos ir kariškiai, viduje sienos apgadintos skeveldromis, išdaužyti langai, visur išmėtyti rusų kariškių daiktai, čiužiniai ir pagalvės.

 

Socialinių tinklų vartotojai pastebi, kad Azerbaidžanas, stebėdamas Rusijos kariuomenės agoniją Ukrainoje, vis ryžtingiau elgiasi išlaisvindamas okupuotą Karabacho teritoriją.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(244)
(6)
(238)

Komentarai (2)