[Žinios trumpai] „Aštuoni žmonės pateko į ligoninę be kojų ir rankų – tik nebandyk mobilizuotis!“, – perimtas į katilą patekusio ruso pokalbis (Video)  ()

Ukrainos žvalgyba perėmė dar vieną rusų okupanto, pakliuvusio į apsuptį, telefono skambutį. Rusas paskambino savo tėvui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pokalbio įrašas paskelbtas rugsėjo 27 d. oficialiame Ukrainos žvalgybos „Telegram“ kanale. Kareivis sakė tėvui, kad viskas blogai.

„Mama negirdi? Kaip tu ir norėjai – mums viskas gerai. Bet žinok, vakar, taip sakant, mus baisiai su**no. Aštuonis žmones be rankų ir kojų į ligoninę išvežė... Trys sviediniai vakar. Trečias aštuonis ištaškė“, – pasakojo rusas.

Jis skundėsi, kad nežino, kokioje situacijoje dabar yra. Tačiau „per raciją“ buvo informuota, jog jie dabar yra apsupti. Kareivis ragino tėvą visais įmanomais būdais vengti mobilizacijos. „Nekišk čia nosies. Taigi turi ryšių kariuomenėje, susitvarkyk šitą reikalą“, – patarinėjo sūnus. Jo tėvas šiuo klausimu buvo gana pasyvus, leido suprasti, kad kariuomenės nevengs. „Jei jau atneš šaukimą, nieko nebepadarysi“, – liūdnai kalbėjo rusas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(74)
(0)
(74)

Komentarai ()