[Žinios trumpai] „Šią žinutę reikia labai aiškiai perduoti visiems rusams“: buvęs JAV valstybės sekretorius skelbia apie mirties nuosprendį Putinui  ()

Yra vienas atvejis, kai Putinas be jokių dviprasmybių pasirašytų sau mirties nuosprendį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rizika, kad Rusijos Federacija panaudos masinio naikinimo ginklus, išlieka didelė. Vakarų ekspertai ir politikai aktyviai diskutuoja apie galimas pasekmes V. Putinui, kuris ne kartą ir viešai kalbėjo apie galimybę panaudoti masinį naikinimo ginklą Rusijos teritorijoms, kurias dabar laiko okupuotais Ukrainos regionais, kad jas „apsaugotų“.

Buvęs JAV valstybės sekretorius, dirbęs D. Trumpo administracijoje, Johnas Boltonas teigia, kad suduotas branduolinis smūgis Ukrainai, būtų mirties nuosprendis Putinui, skelbia „SkyNews“.

„Manau, kad atėjo laikas viešai pareikšti, kad branduolinio ginklo panaudojimas Putinui bus mirties nuosprendis. Ši žinia turi būti aiškiai perduota rusams, kad žvalgyba, kariuomenė ir vidaus saugumas žinotų ir suprastų pavojų bei rizikas. Šiuo klausimu neturėtų būti ir negali būti jokių dviprasmybių“, – pabrėžė Boltonas.

 

Boltonas atkreipė dėmesį, kad Jungtinės Amerikos Valstijos atakos atveju paruošusios atsakymą. Jis taip pat atkreipė dėmesį į tai, kad yra galimybė ir galimybė fiziškai pašalinti diktatorių. Putino poelgis, jei jis taps įmanomas ir bus nebaudžiamas, gali sukelti grandininę reakciją: Kinija, Iranas, Šiaurės Korėja gali panaudoti branduolinį ginklą. Pasekmės šiuo atveju bus katastrofiškos.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(123)
(1)
(122)

Komentarai ()