[Žinios trumpai] Skelbiama, su kokiais sunkumais susidurs Rusijos kariuomenė, netekusi Krymo tilto: užgauta jautriausia vieta  ()

Krymo tiltas buvo sugadintas, o tai stiprus smūgis RF ginkluotųjų pajėgų pietinei okupacinei grupei.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-08 [Žinios trumpai] Skelbiama, su kokiais sunkumais susidurs Rusijos kariuomenė, netekusi Krymo tilto: užgauta jautriausia vieta  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pietų fronte Rusijos kariuomenė patyrė logistikos žlugimą dėl Krymo tilto sugriovimo. Žinomas Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis rašo apie tai savo tinklaraštyje „Telegram“.

„Dėl Krymo tilto susprogdinimo pietinė Rusijos karių grupė liko be geležinkelio tiekiamų atsargų. Iš Rusijos Federacijos sausumos koridoriumi į Chersono sritį nėra geležinkelio. Per Volnovachą yra viena atšaka, tačiau jis eina praktiškai palei fronto liniją“, – informacija dalijosi žurnalistas.

Svarbu pažymėti, kad Rusijos kariuomenės silpnoji vieta yra logistika, nes ji labai priklausoma nuo geležinkelio.

Žala Krymo tiltui, įskaitant geležinkelio liniją, yra labai rimta. Atstatymo laikas nežinomas, nes sugriuvo keli tarpatramiai. Akivaizdu, kad pristatymas į Krymą ir okupuotas Chersono srities teritorijas bus ribotas.

 

Dėl susidariusios situacijos Rusijos Federacijos okupacinei armijai bus labai sunku išlaikyti Ukrainos pietus, ypač turint omenyje didelį Ukrainos tolimojo nuotolio artilerijos aktyvumą šiame fronto sektoriuje, masiškai naikinančią Rusijos bazes ir sandėlius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(131)
(1)
(130)

Komentarai ()