Baltarusijos tankai jau juda link Rusijos - kas čia vyksta? (Video)  (1)

Dar prieš visapusišką Rusijos įsiveržimą į Ukrainą Kremlius bandė įtempti Baltarusiją į karą, tačiau Lukašenka padarė viską, kad to išvengtų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas traukinys su karine technika, važiuojantis iš Baltarusijos Rusijos Federacijos link. Filmuota medžiaga buvo nufilmuota Oršos geležinkelio stotyje (Vitebsko sritis).

„Telegram“ kanalo „Belarusian Gayun“ duomenimis, filmavimo data tikriausiai yra spalio 9 dienos rytas, nes kadre matomos orų sąlygos sutampa su tos dienos prognoze

Vaizdo įraše matoma mažiausiai 12 tankų T-72A, taip pat vagonas su kariškiais. Greičiausiai ešelono sargybiniai buvo vežami vagonuose.

Kanalo autoriai pažymėjo, kad T-72A nenaudojamas Baltarusijos Respublikos ginkluotosiose pajėgose. Pagrindinis Baltarusijos Respublikos ginkluotųjų pajėgų mūšio tankas yra T-72B.

Taip pat atviruose šaltiniuose nėra informacijos apie Rusijos Federacijoje ar Baltarusijoje planuojamą tankų T-72A modernizavimą, vadinasi, jie nebuvo išsiųsti tobulinti.

 

Tokia informacija leidžia daryti dvi prielaidas: minėti tankai buvo išvežti iš Baltarusijos Respublikos ginkluotųjų pajėgų saugyklos, arba Lukašenkos režimas pradėjo sunkiasvorės technikos, išvežtos iš sandėlių, pervežimą į Rusiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(49)
(-28)

Komentarai (1)