[Žinios trumpai] „Koks jis niekšas, po velnių, kaip mes jį čia keikiame, tiesiog negaliu apsakyti“, - Rusų kareivis buvo priverstas gydytis su šlapimu, paskui tiesiai šviesiai drėbė apie Putiną (Video)  ()

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausioji žvalgybos direktoratas paskelbė dar vieną įdomų Rusijos kario, dalyvaujančio kare prieš Ukrainą, telefoninio pokalbio pasiklausymą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jis skundėsi motinai dėl medicininės priežiūros stokos ir labai aštriai pasisakė prieš Rusijos Federacijos valdžią.

Vaizdo įrašas buvo paviešintas spalio 16-osios rytą oficialiame Ukrainos žvalgybos kanale „Telegram“.

Sprendžiant iš pokalbio, karys yra dešiniajame Dniepro krante, Chersono srityje, Mykolajivo kryptimi. Dėl nepalankių oro sąlygų jis susirgo sunkia odos liga, tačiau medicininės pagalbos negavo. Rusas, mamos patartas, simptomams palengvinti griebėsi šlapimo terapijos.

„Pyliau ant kojų. Atrodo, kad patinimas sumažėjo. Streptodermija. Kai tarnavau anksčiau, taip pat turėjau tokią ligą, nes nesiprausiau keturis mėnesius. Bijau, kad kojų į batus neįkišiu, o jei įkišiu - neištrauksiu. Dar bijau, kad ateis siunta ir aš nespėsiu nuvažiuoti ir atsiimti. Kiekvienas čia išgyvena kaip gali. Turiu pasibaigusio galiojimo antibiotikus, pabandysiu išgerti nakčiai. Kiekvienas žmogus čia už save. Jei kas ką turi, tai neduos“, – sakė okupantas.

Dar jis paminėjo, kad greitai namo negrįš, nes pasibaigus sutarčiai bus skubiai mobilizuotas. Jis itin griežtai pasisakė prieš Rusijos valdžią, be kita ko, paminėjo ir diktatorių Vladimirą Putiną:

 

„Ši mobilizacija - tai tas pats, kaip užsidėti kelnes per galvą. Kažką tas velnias Putinas čia pridarė. Baigėsi sutartis - tapau mobilizuotu. Sergi tu ar ne, visiems vienodai, visi bejausmiai, niekam nerūpi. Pasakyk ačiū mūsų vyriausiajam vadui, kuris čia tiek visko pridarė. Ir, apskritai, kariuomenė buriama, kai šalis puolama, o ne tada, kai šalis ką nors puola. Koks jis niekšas, po velnių, kaip mes jį čia keikiame, tiesiog negaliu apsakyti. Reikia judinti visuomenę, kad sukiltų" – piktinosi Rusijos Federacijos karys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(79)
(0)
(79)

Komentarai ()