Aukščiausia meistriškumo klasė, kaip Rusiją pastatyti į vietą: skelbiama, ką tokio pasakė R. T. Erdoganas, kad Putinas iš karto supanikavo  (1)

Erdoganas Vakarams parodė meistriškumo klasę, kaip Putiną pastatyti į vietą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-03 Aukščiausia meistriškumo klasė, kaip Rusiją pastatyti į vietą: skelbiama, ką tokio pasakė R. T. Erdoganas, kad Putinas iš karto supanikavo  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Turkijos prezidentas Recepas Tayyipas Erdoganas Vakarams parodė meistriškumo klasę, kaip kalbėtis su Kremliaus vadovu Vladimiru Putinu.

Maskva paskelbė pasitraukianti iš „grūdų susitarimo“, tačiau po derybų su Turkijos puse smarkiai pakeitė savo poziciją.

Tokį požiūrį išsakė publicistas ir politologas Andrejus Piontkovskis.

„Pokalbis su Erdoganu padarė didelį poveikį. Be to, svarbu, kad visi sprendimai ir vieši pareiškimai buvo Turkijos ir Rusijos gynybos ministrų kontaktų rezultatas“, – sakė analitikas.

Anot pašnekovo, Turkija priminė Rusijai, kas yra Juodosios jūros šeimininkas ir ką pajėgus padaryti Turkijos laivynas.

Ekspertas pažymėjo, kad Erdoganas aiškiai išdėstė savo ambicijas regione antrojo Karabacho karo metu, kai atvirai rėmė Azerbaidžaną.

 

„Tada Putinas bijojo kariauti, o dabar matome kodėl. Tada dar vyko derybos, bet Rusijos kariuomenės padėtis Ukrainoje rodo, ką Turkija darytų su Rusijos kariuomene Pietų Kaukaze. Jis (Putinas – red.) išsigando ir atsitraukė. Taip su juo reikia kalbėtis“, – kalbėjo politologas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(154)
(2)
(152)

Komentarai (1)