Po patirties Ukrainoje Rusija modernizuoja savo tankus: skelbiama, ką sugalvojo padaryti (Foto)  ()

Rusijos Federacijoje tanko T-72B3 šarvai keičiami remiantis invazijos į Ukrainą patirtimi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gynybos kompanija „Uralvagonzavod“ pradėjo papildomai šarvuoti tankus T-72B3.

Apie tai praneša „Defense Express“.

Rusai pradėjo stiprinti šarvus prie tanko pabūklo. Tikėtina, kad tas pats nutiks ir kitiems Rusijos tankams T-90 ir T-80 atliekant restauravimo darbus.

Propagandistų iš „Uralvagonzavod“ dirbtuvių pranešime aiškiai matyti šarvų padidėjimas netoli bokštelio.

 

Atkreipkite dėmesį, kad prieš tai Rusijos Federacija jau uždengė gana didelę „tuščią“ sritį kairėje nuo pabūklo su papildomais dinaminės apsaugos elementais. O dabar jie papildomai apsaugojo pačią „kaukę“.

Iš pirmo žvilgsnio tai atrodo kaip konteineriai dinaminei apsaugai „Kontakt-1“, tačiau jų orientacija lygiagreti pabūklo vamzdžiui nesuteiktų jiems galimybės atremti smūgio bangos. Be to, jų detonacija gali sukelti paties ginklo deformaciją. Todėl galima daryti atsargią prielaidą, kad šiuose konteineriuose yra NERA tipo pasyviosios apsaugos elementų.

 

Greičiausiai NERA yra kitame naujame apsaugos elemente – priekinėje vikšrų apsaugoje. Nuotraukoje aiškiai matomas naujas, modifikuotas skydas, kuris turėtų uždengti vikšrą ir dalį pakabos priekinėse ir iš dalies šoninėse iškyšose.

Atsižvelgiant į naujojo elemento dydį, galima daryti prielaidą, kad jis skirtas apsaugoti tanką nuo kulkosvaidžių ir granatsvaidžių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(20)
(-14)

Komentarai ()