Kinija jungiasi į karą? Rusijos An-124 10 kartų per savaitę skrenda į Kiniją – iš ten gabenasi paslaptingus krovinius (Video)  ()

Rusijos Federacija atidarė savo oro tiltą į Kiniją, o krovininiai lėktuvai An-124 dažnai išjungia atsakiklius.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-28 Kinija jungiasi į karą? Rusijos An-124 10 kartų per savaitę skrenda į Kiniją – iš ten gabenasi paslaptingus krovinius (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skrydžių sekimo tarnybos fiksuoja reguliarius Rusijos bendrovės „Volga-Dnepr“ sunkiasvorio krovininio transporto lėktuvo An-124 „Ruslan“ skrydžius į Kiniją. Tuo pačiu metu Rusijos lėktuvai ne visada įjungia atsakiklį, todėl sunku juos sekti. Rusai į Kiniją praėjusią savaitę skrido apie dešimt kartų.

Pati veikla atkreipė dėmesį ir pačioje Kinijoje, kur vietos stebėtojai paskelbė vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas Rusijos kompanijos lėktuvas An-124 „Ruslan“ Džengdžou oro uoste. Vaizdo įrašo komentaruose taip pat aiškinama, kad lėktuvas atvyko pasiimti „karinės pagalbos, būtent įrangos, šarvų, šalmų, drabužių ir pan.“.

Be to, skrydžių sekimo paslaugos, ypač „Radarbox“, per pastarąsias septynias dienas rodo devynis An-124 skrydžius į Kiniją ir tik tris atgaline kryptimi, o tai tiesiogiai rodo, kad kai kurių skrydžių metu atsakiklis buvo išjungtas.

 

Standartinis skrydis vyksta maršrutu Maskva-Novosibirskas-Džengdžou-Novosibirskas-Maskva. Galutinis vieno iš skrydžių tikslas buvo Urumčis.

Džengdžou yra galingas logistikos ir pramonės centras su galinga pramonine aukštųjų technologijų zona, įskaitant Kinijos gynybos milžinės „Norinco“ padalinius. Urumčis taip pat yra daugelio pramonės gigantų gamybos vieta.

 

 

Tokie reguliarūs skrydžiai, ypač su išjungtais atsakikliais lėktuvu An-124 „Ruslan“, taip pat įrašai Kinijos socialiniuose tinkluose leidžia daryti išvadą, kad Rusijos Federacija siunčia lėktuvus kariniams kroviniams gabenti.

Verta paminėti ir tai, kad šie skrydžiai – tikrai ne viskas, ką Rusijos Federacija atliko panašiu tikslu į Kiniją. Ir tik tai, kas pateko į civilinių orlaivių skrydžių stebėjimo paslaugas. Apie galimą Rusijos karinės transporto aviacijos veiklą panašiais maršrutais galime tik spėlioti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(54)
(-40)

Komentarai ()