Generolas skelbia, kurią iš NATO šalių užpuls Rusija: „Putinas gali nutrūkti nuo grandinės, jis jau neturi ko prarasti“ (video)  ()

Generolas majoras Serhijus Krivonosas atvirai pareiškė, kad Rusija gali bandyti pulti Lenkiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Patyręs kariškis mano, kad V. Putinas neturi ko prarasti, gali arba pulti Lenkiją, arba sutelkti kariuomenę pasienyje su šia šalimi padidinti įtampai su NATO. Štai kodėl Lenkijos pasirengimas galimam karui Serhijui Krivonosui atrodo teisingas karinės-politinės vadovybės sprendimas.

Sergejaus Krivono interviu „Naujienų fabrikui" galima pažiūrėti „YouTube" kanale.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generolas majoras išsakė savo nuomonę apie Rusijos Federacijos atakos prieš vieną iš NATO šalių tikimybę: „Rusai gali bandyti. Ar jie patemps karą dviem frontais? Greičiausiai ne, bet Putinas gali pradėti žaisti „viskas arba nieko" žaidimą. Netgi vien telkdamas kariuomenę prie Lenkijos sienos jis gali šantažuoti NATO ir grasinti karu".

Serhijus Krivonosas paaiškino, kodėl NATO nesivelia į ginkluotą konfliktą: „Tikrai suprantame, kad NATO bijo karo. Bijo karo su Rusija, nes jau prarado įprotį kariauti. Tai darė Europa per Antrąjį pasaulinį karą. Vyko galingas lenkų pasipriešinimas, kuris truko kiek mažiau nei mėnesį, Prancūzija kapituliavo po mėnesio, visi kiti kapituliavo gana greitai. Reikia suprasti, kad Europa nenori kovoti ir jie gana rimtai žiūri į bet kokį Rusijos Federacijos šantažą, o tai priveda prie tylios politinės isterijos".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(48)
(-14)

Komentarai ()