Putinas oficialiai skelbia, kada paspaus raudonąjį mygtuką  ()

Nuo pat plataus masto invazijos pradžios Rusijos informacinėje erdvėje nuolat girdimi grasinimai panaudoti branduolinį ginklą. Teroristinės valstybės prezidentas padarė dar vieną pareiškimą ir „paaiškino“, kada paspaus raudoną mygtuką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po tam tikro santykinės ramybės laikotarpio į informacinį lauką grįžo Rusijos diktatoriaus branduolinis šantažas. Vladimiras Putinas „patikino“, kad Rusija paleis branduolines raketas tik reaguodama į branduolinę ataką prieš ją.

Anot Putino, Rusija niekada nebus pirmoji, kuri panaudos branduolinį ginklą. Tačiau artėjančio branduolinio karo tikimybė auga kiekvieną dieną.

„Branduolinio smūgio Ukrainos teritorijoje galimybės yra labai ribotos. Tačiau savo branduolinius ginklus laikome gynybos nuo atsakomojo smūgio priemone. Tai yra, kai jie smogia į mus, mes smogiame atgal“, – kalbėjo priešiškos valstybės diktatorius.

Be to, neadekvatus Kremliaus vadovas įsitikinęs, kad Europos valstybių teritorijoje yra daug Amerikos branduolinių ginklų, o „rusofobija“ nuolat pasireiškia prieš Rusiją. V. Putino teigimu, Vakarų šalys „pirmosios pradėjo apie tai kalbėti apie branduolinę grėsmę“.

 

Savo kalboje jis pabrėžė, kad Rusijos branduolinis arsenalas yra technologiškai „labiau pažengęs ir išvystytas“ nei bet kurios kitos šalies.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(66)
(-59)

Komentarai ()