Galutinai išprotėjo: skelbiama apie branduolinį smūgį, kai tik Ukrainoje pasirodys NATO tankai  (3)

Pasak atsargos generolo leitenanto Andrejaus Gurulevo, Didžiąją Britaniją gali sunaikinti branduolinis smūgis. Ir tai turėtų būti padaryta tuo metu, kai Ukrainoje pasirodys Vakarų tankai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sausio 15-ąją Vladimiro Solovjovo propagandinės laidos eteryje jis sakė, kad smūgis turėtų būti surengtas iškart, kai tik Ukrainoje pasirodys britų tankai.

A. Gurulevas taip pat paminėjo vokiečių tankus „Leopard", kurie bus pradėti eksploatuoti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų. Anot jo, į šį faktą reikėtų žiūrėti rimtai ir vos tik Ukrainoje pasirodys pirmasis vokiečių tankas, Rusijos Federacija turėtų išgirsti raginimą „stokis, didžiule šalie".

„Tai, kad prieš Rusiją buvo dislokuoti tankai, yra rimta problema. Jie pastatyti prieš mus, jog mus nužudytų. Kai tik „Leopard" čia atvažiuos, tada „kelkis, šalis didžiule", kitos išeities nėra. Šie vaikinai yra visiškai įžūlūs. Jie neturi stabdžių", – sakė generolas leitenantas.

Anot Andrejaus Gurulevo, kad taip nenutiktų, nereikėtų bijoti panaudoti branduolinių ginklų.

„Pradėkite nuo branduolinių ginklų bandymų atnaujinimo? Jei taip, tai kaip, valdant N. Chruščiovui, numesti „Caro bombą“ ant Naujosios Žemės, kad visa žemė drebėtų. O antrą kartą reikia pataikyti į karsto dangtį", - sako A. Gurulevas.

 

Tačiau norint sunaikinti Didžiąją Britaniją, branduoliniai ginklai gali būti ir nenaudojami, mano Rusijos deputatas, „tokio plano įgyvendinimui Rusijoje „visko užtenka".

„Bet reikia aiškiai nurodyti – vėl skris. Tiesiog padarytos tam visos prielaidos. Raketos pakabintos ant lėktuvų, aišku, aviacija išsklaidyta, ir viskas", – reziumavo A. Gurulevas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(60)
(-54)

Komentarai (3)