[Žinios trumpai] „Tai užtvankos proveržis!“ Skelbiama apie masinį „Leopard 2“ tankų tiekimą į Ukrainą (Video)  (4)

Keturiolika NATO tankų „Leopard 2“, apie kurių pristatymą Ukrainai pranešė Lenkijos prezidentas, yra tik pradžia, įsitikinęs Dmitrijus Černyševskis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lenkijos „Leopard 2" tankų tiekimas Ukrainai rodo, kad Vakarai yra pasirengę padaryti agresoriui galą. Tokią nuomonę savo „YouTube" vaizdo įrašų tinklaraštyje išsakė Rusijos istorikas ir politikas Dmitrijus Černyševskis.

Jis ragino „nepaisyti" to, kad Lenkija Ukrainai duoda tik 14 tankų. Ir yra įsitikinęs, jog tokia maža partija leis Kyjivui ir Vakarams atlikti visus techninius šių mašinų naudojimo aspektus prieš pradedant masinį jų perdavimą ukrainiečiams.

„Tai yra užtvankos proveržis. Tai bandomosios partijos, kuriomis visada paleidžiami nauji ginklai į frontą. Ką reiškia šios kompanijos pasiūla? Kad yra karinis-politinis sprendimas, ir bus masinis tankų tiekimas.

 

Matyt, tai bus paskelbta kitame Ramšteino grupės susitikime sausio 20 d. Visi organizaciniai klausimai apibrėžti popieriuje. 14 tankų – tai išbandymas praktikoje, kai į frontą galima įvesti didelio masto ginklus", – sakė Černyševskis.

Jis išreiškė įsitikinimą, kad galiausiai ukrainiečiai vis tiek gaus savo 300 tankų, kurių iš Vakarų prašė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas Valerijus Zalužnas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(298)
(4)
(294)

Komentarai (4)