Ukrainoje į vaikų darželį rėžėsi sraigtasparnis – žuvo Vidaus reikalų ministras, dešimtys žuvusių: skelbiama, kas vyksta (Foto, Video)  ()

Trečiadienį Kyjivo srities Brovarų mieste nugriaudėjo sprogimas. Žuvo mažiausiai 18 žmonių, įskaitant Ukrainos vidaus reikalų ministrą Denysą Monastyrskį. Prezidentas Volodymyras Zelenskis pavadino tai „baisia tragedija“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo pavaduotojo Kyrylo Tymošenko, lėktuvas nukrito netoli vaikų darželio Brovarų mieste, už maždaug 20 kilometrų į šiaurės rytus nuo Kyjivo, o pastate buvo vaikai ir darbuotojai.

Ukrainos vidaus reikalų ministras Denysas Monastyrskis, kuris kartu su kitais ministerijos pareigūnais buvo sraigtasparnyje, žuvo per avariją, sakoma Nacionalinės policijos vadovo Ihoro Klimenko pareiškime socialinėje žiniasklaidoje.

Taip pat žuvo pirmasis Monastyrskio pavaduotojas Jevhenas Jeninas ir VRM valstybės sekretorius Jurijus Lubkovičius.

 

Katastrofos metu žuvo dar 15 žmonių, įskaitant tris vaikus. Mažiausiai 29 žmonės, iš kurių 15 yra vaikai, buvo paguldyti į ligoninę dėl sužalojimų.

 

Ukrainos prezidentūra pranešė, kad sraigtasparnis skrido į frontą Rytų Ukrainoje.

Ukrainos vidaus reikalų ministerija pranešė, kad kaip galimas priežastis svarsto sabotažą, įrangos gedimą ir saugos taisyklių pažeidimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(13)
(-7)

Komentarai ()