Strelkovas skelbia savo nuomonę apie „Abrams“ ir „Leopard“ tankus: Kremliui tai nepatiks  (3)

Žinia apie amerikiečių tankų „Abrams“ kelionę į Ukrainą labai sunervino rusų diversantą Igorį Girkiną-Strelkovą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina pavasario puolimui turės ne tik vokiečių „Leopard 2“, bet ir amerikiečių „Abrams“ tankų. Ši informacija labai sunervino Maskvą. Isterišką pareiškimą šia tema „Telegram“ paskelbė karo nusikaltėlis Igoris Girkinas (Strelkovas), kuris Rusijos čekistų vadovybėje laikomas „karo partijos“ pranešėju. Jis ėmė aštriai kritikuoti Rusijos Federacijos vadovybę.

Strelkovas susinervino dėl Kremliaus spaudos sekretoriaus Dmitrijaus Peskovo raminančių kalbų, kad NATO tankai esą nepadės ukrainiečiams kare „dėl techninių priežasčių“. Girkinas sako, kad tai netiesa. Anot jo, techninės „Abrams“ ir „Leopard“ tankų problemos nesutrukdys Ukrainos kariuomenei sunaikinti Rusijos okupacinius dalinius ar bent jau pridaryti jiems didelių nuostolių. Strelkovas taip pat pridūrė, kad šie tankai bent jau egzistuoja, skirtingai nei rusiškas „analogas“ – „Armata“.

„Oi, kaip pradėjo šnypšti! Oho! Kaip! (...) Va jei amerikiečiai būtų gerbiamiems Kyjivo partneriams pažadėję juos aprūpinti „geriausiais pasaulyje" T-14 „Armata" tankais, tada „techninių problemų" nebūtų. Dėl vienos paprastos priežasties: „Armata" tankai gamtoje neegzistuoja. Jie yra Gynybos ministerijos folkloro produktas. Tai yra, visi apie juos yra girdėję, bet niekas nėra matę“, – drąsiai pažymėjo Strelkovas.

(169)
(2)
(167)

Komentarai (3)